Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen / Nederland

› Nieuwe single voor Mieke en Luc Van Meeuwen: Ik zou niet weten wat ik liever hebben wou

Het is 1961, Eddie Hodges, scoort wereldwijd een enorme hit met I'm gonna knock on you door. Deze aanstekelijke song is vandaag getransformeerd tot het duet 'Ik zou niet weten wat ik liever hebben wou' door niemand minder dan onze Mieke en Luc van Meeuwen. De single is nog maar enkele dagen op de markt en verschijnt zowel in Nederland als in Vlaanderen in de meeste playlists.

Luc van Meeuwen wist, met zijn Ode aan Bobbejaan Schoepen, ich wekenlang verzekert van een plaatsje in de Vlaamse top 50 en tipparade. Zijn alsmaar groeiende publiek draag deze sympathieke gast op handen. Was het in eerste instantie voornamelijk België, tegenwoordig is Luc ook regelmatig op de Nederlandse podia te vinden.

Na de singlehit ‘Een stukje Paradijs’ van Mieke, die vooral een inhoudelijk karakter heeft en handelt over de mistoestanden in onze samenleving, is het nu tijd voor een vrolijk, zomers nummer.

Het is dit jaar dat Mieke veertig jaar in het vak zit en daar hoort natuurlijk een feestje bij, deze single beantwoordt in alle opzichten volledig hieraan.


› Gepubliceerd maandag 3 augustus 2015 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook