Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Nieuwe single Robby Longo heet Food & Gas

Het was een tijdje (bewust) stil rond Robby Longo, onze 36-jarige countryartiest van eigen bodem die in 2012 bekend werd door z'n opmerkelijke deelname aan The Voice Van Vlaanderen en daar op de 2de plaats eindigde. Robby besliste eind vorig jaar immers om op zakelijk gebied een nieuwe weg in te slaan en tekende een platencontract bij Mostiko, het pop & dance-label van CNR Records Belgium.

Vandaag komt er eindelijk verandering in de aanhoudende stilte want na maanden van zwoegen, wikken en wegen mogen we u met trots de langverwachte nieuwe single van deze countryartiest in hart en nieren voorstellen! Voor 'Food & Gas' werkte Robby samen met een team professionales die het begrip country naar niveau 2.0 tilden. Tom Vanstiphout (Milow) en Yves Gaillard (Van Echelpoel, ...) tekenden voor tekst, muziek en productie. 'Food & Gas' is een op-en-top moderne countrysong, zonder daarbij meteen te moeten vervallen in clichés... want hoe vaak gebeurt het niet dat we ons onterecht 'de cowboy op z'n paard' voor de geest halen wanneer we het over 'country' hebben.

Met z'n nieuwe single maakt Robby meteen een statement dat moderne country vooral niet oubollig of niche hoeft te zijn en dat het een genre is dat door velen kan worden gesmaakt. 'Food & Gas' is vanaf a.s. vrijdag 26 mei beschikbaar via streaming en vanaf vrijdag 9 juni als digitale download.


› Gepubliceerd dinsdag 23 mei 2017 om 13:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

vrijdag 19 april 2019 om 13:46 uur

› Nieuw release voor Warhola: Look At Me

vrijdag 19 april 2019 om 13:44 uur

› Nieuwe single voor Portland: Expectations

donderdag 18 april 2019 om 19:00 uur

› Nieuwe zomersingle voor Jo Vally: Wij Leven Nu

vrijdag 12 april 2019 om 00:00 uur

› Ebe Mogyoros lanceert eerste single Alles Min Eén

donderdag 11 april 2019 om 17:00 uur

› Gloednieuwe single voor Micha Marah: Turks Fruit


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook