Sterrennieuws
Radio | Vlaanderen

› Nieuwe Joe gaat vanaf volgende week dinsdag 16 augustus All The Way

Volgende week dinsdag 16 augustus 2016 is het zover: dan start de nieuwe Joe. Met de nieuwe baseline ‘All The Way’ wordt Joe in een nieuw kleedje gestoken en ook op programmatorisch vlak verandert er heel wat. Zo maken Sven Ornelis en Anke Buckinx zich op voor de ochtendshow en zijn Rani De Coninck en Raf Van Brussel klaar voor de avondspits. Op zondag is Luk Alloo voortaan aan zet met een gloednieuw programma.

Volgende week dinsdag 16 augustus 2016 is het zover: dan start de nieuwe Joe. Met de nieuwe baseline ‘All The Way’ wordt Joe in een nieuw, hedendaags kleedje gestoken. Met een mix van classics en hits van nu, wil de radiozender meer dan ooit de generatie van 35- tot 50-jarigen bereiken in Vlaanderen.

Op dinsdag 16 augustus start ook het nieuwe ochtendduo bij Joe: Sven Ornelis en Anke Buckinx zijn vanaf dan elke ochtend aan zet. Ook Rani De Coninck is een nieuwkomer bij Joe en presenteert vanaf dan samen met Raf Van Brussel de avondspits. Luk Alloo neemt op zondag 21 augustus voor de eerste keer de Joe-microfoon over voor een gloednieuw programma, waarbij hij elke week een gast ontvangt.


› Gepubliceerd dinsdag 9 augustus 2016 om 12:38 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Radio

donderdag 15 februari 2018 om 11:25 uur

› Anushka Melkonian wordt nieuwe stem MNM Urban50

woensdag 22 november 2017 om 11:16 uur

› Hautekiet: "De grote levensvragen" in Leuven Centraal

zaterdag 11 november 2017 om 08:06 uur

› Jouwradio brengt weer de Vlaamse 100 Aller tijden


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook