Sterrennieuws
Film | Internationaal

› Nieuwe James Bond-film Spectre in première

Zondag ging in Kinepolis Brussel de nieuwe James Bond-film Spectre in première. Onder de aanwezigen heel wat BV's, maar ook Mevrouw Alison Rose, ambassadeur van Groot-Brittanië. Ze kwam maar al te graag een kijkje nemen op de filmvoorstelling. Ze werd vervoerd in - hoe kan het ook anders - een echte Aston Martin. De avond werd afgesloten met een afterparty, geheel in James Bond-stijl.

Kijken


Voor de fans is dit een absolute must see-film die wij graag bekronen met 4 sterren. Sam Mendes brengt opnieuw een ijzersterk verhaal en laat de cast schitteren op het witte doek.

Synopsis

Een cryptische boodschap uit het verleden van Bond stuurt hem op een missie om een sinistere organisatie te ontmantelen. Terwijl M strijdt tegen politieke krachten om de geheime dienst draaiende te houden, probeert Bond door de lagen van bedrog te komen om de verschrikkelijke waarheid achter Spectre te onthullen.

Geregisseerd door: Sam Mendes
Geschreven door: John Logan, Neal Purvis & Robert Wade
Geproduceerd door: Michael G. Wilson en Barbara Broccoli
Met: Daniel Craig, Monica Bellucci, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Léa Seydoux, David Bautista, Andrew Scott

Spectre kan je vanaf vandaag in de bioscoop gaan bekijken!

Foto's van de première kan je bekijken in onze Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!
› Gepubliceerd woensdag 4 november 2015 om 13:50 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook