Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Nieuwe afleveringen van Tijd voor Avontuur, Clarence én Mr Bean op Cartoon Network en Boomerang

Cartoon Network en Boomerang zijn klaar voor een nieuw televisieseizoen.

Nieuwe afleveringen van Tijd voor Avontuur

Vanaf 28 september, iedere schooldag om 18u

Finn en Jake keren vanaf 28 september terug in spiksplinternieuwe afleveringen uit het 6de seizoen van Cartoon Network’s Tijd voor Avontuur.

In deze nieuwe avonturen gaan Finn en Jake op zoek naar Jake´s vader en moet prinses Bubbelien opnieuw gered worden van het kwaad. Wederom blijkt het Land van Ooo een bijzonder merkwaardige, maar magische plek.

Plof op de bank en beleef samen met Marcelien, Fiona, de IJskoning en Prinses Bubbelien hun betoverende avonturen in het Land van Ooo.

De vakantie zit erop voor Clarence


Vanaf 14 september, iedere schooldag om 16u20
Geniet van nieuwe afleveringen van jouw meest optimistische vriend: Clarence! Dankzij zijn oneindige enthousiasme en nieuwsgierigheid zitten de afleveringen weer boordevol grappen, spanning en leuke avonturen. Clarence vindt alles geweldig en daarom is elke dag de beste dag ooit. Samen met zijn vrienden Jef en Sumo en zijn moeder Marie maakt Clarence van iedere dag een feestje. Kijk naar de grappige en spannende avonturen van Clarence, vanaf 14 september iedere schooldag om 16u20 op Cartoon Network!

Nieuwe serie: Transformers Robots in Disguise


Vanaf 21 september, iedere schooldag om 18u50

De gloednieuwe serie Transformers: Robots in Disguise, vanaf 21 september te zien op Cartoon Network, is een vervolg op de serie Transformers: Prime. In Transformers: Robots in Disguise stort een gevangenisschip genaamd Alchemor, met aan boord een grote groep Decepticon gevangenen, neer op aarde. Hierdoor krijgt Bumblebee een visioen, waarin hij wordt opgeroepen om naar de aarde te gaan en de gevangenen opnieuw te arresteren. Samen met dinobot Grimlock, Russell en Denny Clay beginnen ze de jacht op de vrij rondlopende Decepticon gevangenen. Mis deze superspannende serie niet!

Bean is terug


Vanaf 14 september, van maandag tot en met vrijdag om 15u25

Mr. Bean is terug op Boomerang met nieuwe afleveringen! Hij veroorzaakt opnieuw veel problemen, maar weet deze altijd op zijn eigenaardige, stuntelige en grappige manier op te lossen. Bij Mrs. Wicket, de strenge huisbaas van Mr. Bean, en haar gemene kat Scrapper lopen de irritaties hoog op. Nestel je in een hoekje en lach mee met Mr. Bean!

Nieuw: Looney Tunes

Vanaf 31 augustus, van maandag tot en met vrijdag om 17u20

De klassieke Looney Tunes maken hun opwachting bij Boomerang! De tijdloze personages Daffy Duck, Porky Pig, Bugs Bunny, Speedy Gonzales, Road Runner, het Franse stinkdier Pepé en natuurlijk Sylvester en Tweety halen niet alleen oude herinneringen op, maar kluisteren ook de allerjongsten ouderwets aan de buis.

Wat zit er in de schatkist van Boomerang?

Iedere zaterdag en zondag in september vanaf 7u30

Elke maand bevat de Boomerang Schatkist een populaire show in marathonvorm en in september staat Scooby Doo Where are you? op het menu.

Schuif aan voor spannende lange avonturen van onze bang uitgevallen speurneus en zijn collega’s van Mystery Inc. ieder weekend van 07u30 tot 09u35 in de ochtend!


› Gepubliceerd maandag 24 augustus 2015 om 10:21 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook