Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Nieuw Familie-seizoen vanaf 24 augustus 2015

Wat is er met Bart Van den Bossche (Chris Van Tongelen) gebeurd en waar bevindt hij zich? Voor de gebruikers van de Familie-app De Zaak Bart vallen alle puzzelstukjes stilaan in elkaar. Op vrijdag 14 augustus 2015 krijgen zij de laatste korte aflevering te zien in de VTM-app en kennen ze het antwoord op al hun vragen. Dat De Zaak Bart de voorbije weken een enorm succes was, bewijzen de cijfers. De VTM-app telde de voorbije maand gemiddeld 303.000 gebruikers en de korte dagelijkse afleveringen werden sinds eind juni in totaal maar liefst 7,5 miljoen keer bekeken.

Wie De Zaak Bart niet online heeft kunnen volgen, hoeft gelukkig niet veel geduld meer uit te oefenen. In het nieuwe Familie-seizoen – dat op maandag 24 augustus 2015 van start gaat met een dubbelaflevering – komen zij meer te weten over wat er met Bart is gebeurd. De eerste aflevering van het nieuwe Familie-seizoen belooft niet alleen extra lang, maar ook extra emotioneel te worden.

Vooral Marie-Rose (Martine Jonckheere) krijgt het hard te verduren. In de seizoensfinale op vrijdag 26 juni 2015 betrapte zij haar echtgenoot Mathias (Peter Bulckaen) in de armen van Trudy (Silvia Claes). Een klap die haar hele leven overhoop gooit. Terwijl Mathias net zoals Trudy met schuldgevoelens worstelt, probeert hij de brokken met Marie-Rose te lijmen. Zij wijst hem echter resoluut af. Valt hun huwelijk nog te redden?

Ook de gezondheid van haar kleinzoon Cédric (Bas Van Weert) baart Marie-Rose ernstige zorgen. De jongen ligt in coma na een alcoholintoxicatie. Véronique vreest dat haar zoon hersenschade zal oplopen en is de wanhoop nabij. Temeer nu ze van Leen te horen heeft gekregen dat ze zwanger is, het resultaat van een slippertje met Benny (Roel Vanderstukken). Wanneer er plots complicaties opduiken in de toestand van Cédric, houdt iedereen de adem in.

En dan is er nog Peter (Gunter De Batselier)… Hij werd vlak voor de ondertekening van het fairtrade charter onwel en verloor het bewustzijn na een CO-vergiftiging. Een plannetje dat minutieus werd voorbereid door zijn ex-vrouw June (Katrien De Becker) en haar compagnon Stan (Kristof Verhassel). De kijker zag aan het einde van de seizoensfinale echter hoe Stan Peter alsnog uit de ruimte bevrijdde. Wat is hij precies van plan? En kan Peter nog gered worden?

Ten huize Pauwels hangt spanning in de lucht sinds Benny (Roel Vanderstukken) heeft vernomen dat zijn Liesbeth (Hilde De Baerdemaeker) mogelijk voor zes maanden naar Amerika trekt, om er verder aan haar carrière te timmeren. Intussen heeft Liesbeth een besluit genomen. Zet ze haar relatie op het spel voor een nieuw avontuur? Of kiest ze voor haar gezin en haar bereke? De knoop wordt doorgehakt in het nieuwe Familie-seizoen, dat start op maandag 24 augustus 2015. Eén dag eerder, op zondag 23 augustus 2015, kunnen de fans hun geheugen nog even opfrissen met de herhaling van de seizoensfinale om 13.40 bij VTM.


› Gepubliceerd woensdag 12 augustus 2015 om 12:47 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook