Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Natalia is klaar voor haar laatste optreden dit jaar tijdens Het Zingpaleis

Over 18 dagen is het zo ver, want dan staat Natalia nog eens op het podium te schitteren, in de Ethias Arena in Hasselt. Samen met de live band van De Romeo’s geeft ze een gastoptreden, tijdens de 6de editie van Het Zingpaleis. Voor de Kempense diva wordt dit meteen ook het laatste publieke optreden dit jaar. Wie deze gelegenheid niet wil missen, bestelt best vandaag nog z’n tickets.

Ook al staat de Amerikaanse soapacteur Ronn Moss (Ridge Forrester uit The Bold And The Beautiful) met hen op het podium, komt Paul Severs zijn grootste hits zingen, toch zal het Natalia zijn die straks op Het Zingpaleis met alle aandacht gaat lopen. “We kunnen het niet genoeg herhalen hoe blij dat we zijn dat we haar gestrikt hebben voor een gastoptreden. Al jaren zijn we bij haar aan het zagen of ze niet eens wil langslopen om haar grootste hits te brengen. We hadden er niet meer op gerekend tot het plotseling wel kon voor haar agenda. Onnodig te zeggen dat wij drie kleine kinderen zijn die echt uitkijken naar haar komst, de 24ste”, zegt Gunther Levi terecht enthousiast.

Eén deelname aan Idool - waarin ze 2de werd - volstond voor haar, om een carrière uit te bouwen die inmiddels al meer dan 12 jaar succesvol is. Haar muren hangen vol met edelmetalen en liedjes als ‘I’ve Only Begun To Fight’, ‘Higher Than The Sun’, ‘Risin’ zijn uitgegroeid tot klassiekers. “Naast het feit dat ze een uitgesproken persoonlijkheid heeft is het vooral die krachtige stem van haar die het verschil maakt. Iedereen die al eens is gaan kijken naar een optreden is altijd diep onder de indruk van haar talent. Ik denk dat we mogen zeggen dat ze één van de beste zangeressen is in Vlaanderen en voor ons is het echt een hele eer dat ze erbij is op ons Zingpaleis”, vult Davy Gilles aan. Dat Natalia anno 2015 nog steeds populair is en “hot” bewijst ze bijna letterlijk met haar nieuwe single ‘Smoking Gun’ die opnieuw een voltreffer is geworden.

Wie de kans nog wil grijpen om Natalia nog één keer dit jaar live aan het werk te zien op het podium, die kan best vandaag z’n tickets reserveren voor www.hetzingpaleis.be. Naast de stevige portie Kempens dynamiet, spelen De Romeo’s eveneens de pannen van het dak met hun bandje. De heren krijgen het gezelschap van Ronn Moss en zanger Paul Severs uiteraard ‘Zeg ‘ns meisje’ ‘Little Darling’ op de feestende mensheid zal loslaten.

Info en tickets


Tickets voor de Het Zingpaleis op 24 oktober in de Ethias Arena in Hasselt met De Romeo's, Natalia, Ronn Moss en Paul Severs kan je bestellen via www.hetzingpaleis.be of op 070/25.20.20 (Max. €0,30/Min).


› Gepubliceerd dinsdag 6 oktober 2015 om 16:58 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook