Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Na 5 edities Talent Der Lage Landen nu ook eerste editie van Kids Talent

Dat België en Nederland veel zangtalent in huis hebben, blijkt uit de vele zangwedstrijden die steeds maar succesvoller worden. Talent der Lage Landen begint in augustus aan zijn zesde editie en ook deze wedstrijd blijft elk jaar groeien. Na veel aanvragen bieden de organisatoren van TdLL nu ook aan de "mini-talentjes" een podium aan: KIDS'TALENT - voor zangtalent van 8 - 13 jaar.

De selectie gebeurt - net zoals in TdLL - op basis van een filmpje of demo. De geselecteerde kids krijgen voor elke liveshow een groepsworkshop podiumprésence en stemtechniek.

Ook tijdens Kids'Talent worden de kinderen beoordeeld en begeleid door een professionele jury en maken zij kans op een prijzenpakket om "U" tegen te zeggen zoals studio-opname, een professionele fotoshoot, coaching, ...

De uiteindelijke winnaar of winnares van Kids'Talent zal ook optreden tijdens de finale van "Talent der Lage Landen 2016".

Geïnteresseerde kinderen kunnen nog enkele dagen hun kandidatuur insturen via www.amused.be

De kwartfinales gaan door in Blankenberge en Antwerpen. De halve finale en finale in Antwerpen.


› Gepubliceerd zondag 31 juli 2016 om 02:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook