Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› MUST SEE: Chaplin, de Musical in Antwerpen en Gent

Het was reikhalzend uitkijken naar de door Music Hall herwerkte versie van 'Chaplin, de Musical'. De Belgische producent Music Hall verkreeg de exclusieve rechten om deze prestigieuze Broadway-productie nationaal én internationaal te gaan produceren en exploiteren. Sterrennieuws kreeg de try-out al te bekijken en het was vooral Nordin De Moor die schitterde in de hoofdrol. Een dikke pluim voor de jonge acteur.

De Antwerpse musicalacteur Nordin De Moor sleepte een prachtige hoofdrol in de wacht. Hij werd door de originele creatives, het internationale productieteam en Music Hall, gekozen uit meer dan 250 gegadigden om in de huid van het legendarische filmicoon Charlie Chaplin te kruipen. De rol gaf De Moor heel wat mogelijkheden om zijn creatieve talent tentoon te spreiden.

Naast Nordin De Moor zijn ook de andere castleden gewoon top. Met Deborah De Ridder, Goele De Raedt, Pieter Van Nieuwenhuyzen, Marleen Van Der Loo, Jeroen Phaff, Charlotte Campion en Elke Buyle, barst de cast werkelijk van de kwaliteit. Opvallende naam is ook Roel Vanderstukken, die zijn debuut maakt als musicalacteur en de rol van Sydney Chaplin op zich nam. Hij waakt vanop de zijlijn over het reilen en zeilen van zijn broertje wanneer deze naar Amerika trekt.

Na de previews in december in Capitole Gent, strijkt 'Chaplin, de Musical' tijdens de kerstvakantie neer in het Amsterdamse RAI-theater, om daarna van 6 tot en met 8 januari 2017 opnieuw in Antwerpen te draaien. Ook in maart kan je deze productie nog in Antwerpen en Gent bekijken.

Sterrennieuws kan deze musical alleen maar aanbevelen. Een must see in het voorjaar van 2017!

Info en tickets

In januari en maart 2017 zijn er voorstellingen in de Stadsschouwburg van Antwerpen en Capitole in Gent. Info en tickets via www.chaplinmusical.be


› Gepubliceerd dinsdag 27 december 2016 om 12:39 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook