Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Musical The Story of my life nog 4 keer in de Kleine Fakkel Antwerpen

De musical The Story of my life brengt een verhaal over vriendschap in deze koude tijd van het jaar en het belang dat mensen hebben om er voor mekaar te zijn in zware en moeilijke dagen. De Peter en Meter van dit project zijn Sam Verhoeven en Daisy Thijs. De musical speelt nog 4 keer in de Kleine

Levenspartners Neil Bartram en Brian Hill brachten in 2009 een liefdesverhaal naar Broadway met hun nieuwe musical “The Story of my life”. “The Story of My Life”, een 90 minuten durende voorstelling is geen grote show met een enorme cast en veel flitsende decors, maar een verhaal waarin iedereen zich kan herkennen. Het is toegankelijk, puur en oprecht. In de allereerste Vlaamse versie van de Broadway-musical ”The Story of my life” leert u Thomas, een succesvolle schrijver (David Imbrechts) en zijn voor altijd kinderlijke jeugdvriend Robin (Michaël Lejeune) kennen. Ze beloven als kind mekaars grafrede te schrijven, want “mensen vertellen lieve dingen over je als je sterft”. Wanneer de dag aanbreekt blijkt dit toch moeilijker dan gedacht. Het ontbreekt Thomas aan inspiratie om Robins levensverhaal neer te pennen. Samen nemen ze je terug mee in de tijd en herbeleven ze hun avonturen.

Een indrukwekkend creatief team

Deze musical is gebaseerd op het boek van Brian Hill, muziek en liedteksten van Neil Bartram.
De regie is in handen van Anneke Vercruysse. De vocal coach van deze productie is niemand minder dan An Lauwereins, bekend van o.a. The Phantom of the Opera en The Sound of Music.

Praktische informatie The Story of my life

Zaterdag 19 en zaterdag 26 december 2015 om 20u00
Zondag 20 en zondag 27 december 2015 om 15u.
De Kleine Fakkel - Hoogstraat 12 – Antwerpen.

Tickets reserveren kan via 070/24.60.36 (van 11u. tot 17u.) of via www.fakkelteater.be


› Gepubliceerd zaterdag 19 december 2015 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook