Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Metaleuven GP Jef Scherens: Wellens en De Plus rijden eerste race na Rio in Cycling Cup

Op zondag 21 augustus 2016 is er de zesde manche van de Napoleon Games Cycling Cup. Dit keer staat de 50ste editie van de Metaleuven GP Jef ‘Poeske’ Scherens op het programma, een eendaagse wielerwedstrijd van zo’n 180 kilometer in en rond de stad Leuven. Voor Tim Wellens en Laurens De Plus is het hun eerste race na hun avontuur op de Olympische Spelen in Rio. De wedstrijd is live te volgen bij VTM vanaf 15.25. Merijn Casteleyn en Kevin De Weert zorgen voor het commentaar. Maarten Breckx en Johan Museeuw staan in voor de voor- en nabeschouwing.

De GP Jef Scherens is een echte wielerklassieker met een lange erelijst. Grote namen zoals onder andere Jo Planckaert, André Greipel, Thor Hushovd en Lars Boom hebben de koers al op hun naam staan. Maar wie volgt de winnaar van vorig jaar Björn Leukemans op in deze jubileumeditie?

CYCLING CUP: METALEUVEN GP JEF SCHERENS
ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016
LIVE BIJ VTM


› Gepubliceerd zondag 21 augustus 2016 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook