Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Meer dan 50.000 bezoekers genoten van eerste JOE Kerstparade in Antwerpen

JOE fm heeft tijdens deze kerstperiode alle registers opengetrokken en organiseerde vandaag, woensdag 23 december 2015, voor de eerste keer een grote JOE Kerstparade in Antwerpen. Meer dan 50.000 bezoekers waren erbij en maakten een magisch spektakel boordevol livemuziek en praalwagens vol elfjes, sneeuwmannen en rendieren mee. JOE zond ook een hele dag live uit vanop de Meir.

JOE-dj Tess Goossens: “Wat een feeërieke kerstparade was me dat. We zijn zo blij dat er meer dan 50.000 mensen mee zijn komen genieten van deze magische stoet. Vanuit de hele JOE-ploeg wensen we iedereen een zalige kerst toe!”

De eerste editie van de JOE Kerstparade telde 12 paradewagens en er passeerden 20 verschillende thema’s: de Ice Queen opende de parade onder luid tromgeroffel, er was onder andere een groot elfenfeest, er was een geschenkjeswagen, een pinguïnwagen en ook de kersttrein kon niet ontbreken. De Kerstman sloot de parade feestelijk af samen met zijn rendieren. Er deden ook maar liefst 220 figuranten mee waaronder 50 elfjes en 14 rendieren die allemaal schitterden dankzij de 25.000 lichtjes.

Voor drie luisteraars was de parade net iets specialer: JOE was op zoek gegaan naar enkele zangers en zangeressen om het gospelkoor op de JOE-paradewagen te versterken. Jurylid Helmut Lotti koos uiteindelijk voor Melissa Grouwels uit Diest, Wesley Van Dijck uit Mariakerke en Dorien Matthijs uit Erembodegem. Het trio mocht dan ook samen met het JOE-gospelkoor zingen voor de 50.000 bezoekers.

Leen Demaré kookt met Jeroen De Pauw en Wim Ballieu op kerstavond

Ook op 24 en 25 december blijft JOE nog in kerststemming en worden de luisteraars verwend met extra veel kerstliedjes en winterhits. Op 24 december staat er iets speciaals op het programma: JOE-dj Leen Demaré helpt de luisteraars tussen 15.00 en 18.00 om hun ideale kerstmenu op te stellen. Ze schakelt daarvoor de hulp in van Jeroen De Pauw en Wim Ballieu. Op kerstdag kan de luisteraar genieten van de 60 beste kerstplaten tussen 10.00 en 14.00 in de Kerstpiek 60.


› Gepubliceerd woensdag 23 december 2015 om 20:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook