Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Mathias Vergels tijdelijk uit THUIS: Ik ga er even tussenuit om iets anders te kunnen doen

THUIS-acteur Mathias Vergels neemt in de loop van 2016 tijdelijk afscheid van THUIS om met muziek en andere acteeropdrachten bezig te zijn. Daarna keert hij terug naar de populairste reeks van Vlaanderen:“Ik ga er even tussenuit om iets anders te kunnen doen. Er zijn een heleboel andere projecten waar ik me wil op focussen. Een paar die helemaal nieuw voor me zijn en waar ik me voor honderd procent wil op toeleggen."

De kijker zal Lowie dus even moeten missen, want acteur Mathias Vergels last tijdelijk een pauze in:
"Ik hoop om in die tijd heel wat dromen waar te maken. Meer wil ik daar nu nog niet over kwijt.

THUIS is al die jaren al een goede leerschool voor mij. Ik heb enorm veel bijgeleerd van ‘de anciens’, zoals Mark Willems en Tina Maerevoet, maar ook onder andere van An Vanderstighelen. Dat doen ze meestal niet bewust. Ik steel graag met mijn ogen en kijk dan naar hoe zij hun vak hanteren. Groeien als acteur staat voor mij gelijk aan het groeien als persoon, aangezien voor mij mijn 'job' een verlengde moet zijn van mezelf.”

"We gaan deze ket missen hier in de studio’s in Leuven,” zegt producer Hans Roggen. "Mathias is een vriendelijke wervelwind die komt binnengevlogen en zich helemaal geeft op de set. Eind vorig jaar vroeg hij ons om even uit de reeks te kunnen stappen. Hij wilde meer tijd om met muziek en andere acteeropdrachten bezig te zijn. En natuurlijk willen wij hem die tijd gunnen. Dat zijn kansen die hij als jonge artiest moet kunnen nemen. We steunen hem door dik en dun en wensen hem veel succes. En natuurlijk ontvangen we hem na deze tijdelijke zijstap met open armen terug bij THUIS.”


› Gepubliceerd dinsdag 5 april 2016 om 11:20 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zondag 28 oktober 2018 om 19:00 uur

› Niveau 4 op VIER

vrijdag 31 augustus 2018 om 10:51 uur

› Studio 100 TV blaast 10 kaarsjes uit


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook