Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Marktrock Leuven: al meer dan 10.000 tickets verkocht

Het belooft erg druk te worden op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus 2015 tijdens Marktrock Leuven. Twee weken voor het festival van start gaat zijn er maar liefst 10.000 tickets in voorverkoop de deur uit. Het publiek heeft duidelijk zin in de optredens van onder andere Milow, Gers Pardoel, Soulsister en Slongs Dievanongs.

“De voorverkoop van Marktrock Leuven loopt beter dan we ooit hadden gedroomd. Het bewijs dat de nieuwe betalende formule met deze straffe line-up aanslaat. Ook 'Marktrock for kids’ met Samson & Gert, K3, Piet Piraat en Ghost Rockers doet het uitstekend. De zomerse temperaturen zitten daar natuurlijk ook voor iets tussen en doen ons allemaal erg uitkijken naar dit muzikaal feest op de Oude Markt van Leuven!”, zegt Henk Vermeulen van Live Entertainment.

De organisatie raadt dan ook aan om tickets online in voorverkoop te blijven kopen om zeker te zijn van een ticket en om lange wachtrijen aan de kassa’s te vermijden tijdens de festivaldagen. Gezien het erg druk zal zijn en er streng gecontroleerd zal worden op de polsbandjes wordt er ook aangeraden om tijdig af te zakken naar de Oude Markt. “In het verleden kon je last-minute beslissen of je naar Marktrock Leuven zou gaan of niet, toen had je immers geen ticket nodig. Er was toen ook nauwelijks controle aan de ingang. Gezien de succesvolle voorverkoop zal er streng worden toegezien of iemand daadwerkelijk een polsbandje heeft of niet. Wie geen ticket heeft, zal niet op de Oude Markt geraken”, aldus Vermeulen.

TICKETS & INFO

Een dagticket voor Marktrock Leuven met Soulsister, Milow, Gers Pardoel, Jebroer, Sound of stereo, Billie Leyers, Fixkes en Les Truttes kost €15. Een ticket voor ‘Marktrock for kids’ met Samson & Gert, Piet Piraat, K3 en Ghost Rockers kost €7,5. Meer info via marktrock.com.


› Gepubliceerd maandag 3 augustus 2015 om 16:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook