Sterrennieuws
Radio | Vlaanderen

› Luistercijfers: Qmusic groeit

Het CIM heeft vanmorgen de nieuwe luistercijfers voor de Vlaamse radiomarkt bekend gemaakt. Deze resultaten bestrijken de periode van 26 maart tot en met 25 juni 2016.

Qmusic zet een mooi resultaat neer en groeit door op 12+ naar 13,4% (vs 11,7% in vorige golf) en wordt daarmee de tweede grootste radiozender in Vlaanderen. Op zenderdoelgroep 18-44 stijgt Qmusic naar 19,7% (vs 19,4% in vorige golf). Joe haalt 7,8% op 12+ en 10,1% op zenderdoelgroep 30-49, een licht verlies na het recordcijfer van vorige golf. Het totale marktaandeel van de MEDIALAAN radio’s groeit met 1% op 12+ naar 21,2% (vs 20,1% in vorige golf).

Iwan Reuvekamp, programmadirecteur radio: “We zijn tevreden met het signaal dat de Qmusic-luisteraars ons geven. Het is een mooi fundament om de komende maanden verder te bouwen aan ons lange termijnverhaal. We sluiten de zomer af aan ons Q-Beach House en we starten onze nieuwe programmering op maandag 29 augustus. Joe heeft deze week zijn programmering al versterkt met heel wat nieuwe persoonlijkheden zoals het nieuwe ochtendduo Sven & Anke.”


› Gepubliceerd donderdag 18 augustus 2016 om 12:12 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook