Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Lost Frequencies warmt op voor Dimitri Vegas & Like Mike

Nu de festivalzomer er bijna op zit en de rust in Ibiza stilaan wederkeert, maken Dimitri Vegas & Like Mike zich klaar voor hun thuismatch op vrijdag 18 en zaterdag 19 december in het Sportpaleis. Niemand minder dan Felix De Laet, aka Lost Frequencies, zal het voorprogramma verzorgen. Met zijn nummer "Are You With Me" is de Brusselaar op dit moment wereldwijd de meest beluisterde Belgische artiest. Reden temeer voor Dimitri Vegas & Like Mike om hem uit te nodigen op hun jaarlijks feestje.

Wie 'Bringing The Madness 3.0' wil bijwonen, verzekert zich best zo snel mogelijk van een ticket. De voorverkoop start op dinsdag 8 september om 10u.

Info en tickets

Data:
Vrijdag 18 december
Zaterdag 19 december

Locatie:
Sportpaleis, Antwerpen

Start ticketverkoop:
Dinsdag 8 september, 10u

Tickets via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen (incl. servicekosten): 53 euro - 41 euro - 35 euro
Meet & Greet Package (incl. servicekosten): 312 euro - 300 euro
Early Entry Package (incl. servicekosten): 150 euro

DJ MAG TOP 100

Onder andere de Smos en Dirk Porrez uit Safety First, Jonas van Geel als Regi, De Rode Duivels en Jean-Claude van Damme riepen al op tot stemmen voor Dimitri Vegas & Like Mike. Net zoals de Oscars in de filmwereld, is een plaatsje veroveren in de dj MAG top 100 de kers op de taart voor de carrière van een dj. De prestigieuze wedstrijd wordt georganiseerd door het populaire magazine DJ MAG. Elk jaar brengen meer dan een miljoen fans wereldwijd een stem uit op hun favoriete dj.

Nog tot 14 september kan je stemmen op Dimitri Vegas & Like Mike. Op 16 oktober wordt de lijst bekend gemaakt tijdens het Amsterdam Music Festival in Nederland. Stemmen doe je via de website https://top100djsvote.djmag.com/


› Gepubliceerd vrijdag 4 september 2015 om 09:05 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook