Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Lost Frequencies op 6 mei 2016 in AB Brussel

Augustus 2014. Een nieuw talent uit de Belgische housescene staat op. Felix De Laet, beter bekend als Lost Frequencies, laat zijn hit "Are You With Me" op de wereld los en verovert in geen tijd zowat alle mogelijke hitlijsten. Zes weken lang staat hij aan de top van de Belgische charts en ook buiten de landsgrenzen wordt de bewerking van Easton Corbin's "Are You With Me" erg gesmaakt. Het nummer staat op 1 in de Duitse, Oostenrijkse, Ierse, Zwitserse, Australische en Britse hitlijsten.

LOST FREQUENCIES

Vrijdag 6 mei 2016

Felix speelt klaar waar geen enkele Belgische artiest ooit in slaagde: nummer één worden in Groot-Brittannië. Al snel krijgen ook Finland, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden de smaak te pakken van de melodische, etherische en inspirerende sound. Van Brusselaar tot wereldster! De monsterhit wordt opgevolgd door het al even majestueuze "Reality", sinds september 2015 het meest gedraaide nummer in Europa. Opnieuw is hoorbaar hoe verschillende muziekstijlen de jonge artiest geïnspireerd hebben.

Dankzij het succes wordt Felix uitgenodigd op podia in alle vier windstreken. Hij gaf o.a. present in Amnesia (Ibiza) en op Tomorrowland, zowel de Belgische als de eerste Braziliaanse editie. Volgende week warmt hij 60.000 fans op als support bij Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis. Het mag duidelijk zijn, Felix is klaar voor zijn eerste eigen concert in thuisstad Brussel! Lost Frequencies komt op vrijdag 6 mei naar de Ancienne Belgique. Tickets voor dit dansbaar concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 11 december om 10u.

Info en tickets

Tickets via Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of abconcerts.be
Tickets via Proximus Go For Music: proximusgoformusic.be
Ticketprijs (incl. servicekosten): 24 euro


› Gepubliceerd dinsdag 8 december 2015 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook