Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Lokerse Feesten bezorgt nieuwe eigenaar het prachtige badkuip-kunstwerk

Voorzitter Jan Cools en kunstenaar Joris Van Peteghem (JOS ART) gingen in hoogsteigen persoon het gesigneerde badkuip-kunstwerk bezorgen aan de hoogste bieders van de Music For Life-veiling die de Lokerse Feesten georganiseerd hadden ten voordele van 3 Lokerse vzw�s met heel nobele doelen: Alderande, De Moazoart en Villa Vief.

Dirk en Carine van Sanitair De Witte uit Lokeren waren de hoogste bieders en mogen zich vanaf nu de trotse eigenaars noemen van de mythische badkuip waarin vele sterren van Lokerse Feesten 2015 op of in werden geïnterviewd. Als extraatje en als steun voor Music For Life waren artiesten als Nile Rodgers, Marco Borsato, Clouseau, Raving George, dEUS, Oscar And The Wolf en vele anderen graag bereid dit piece of art te signeren.

Het unieke exemplaar is vanaf nu te bezichtigen bij Sanitair De Witte, Oude Bruglaan 140 in Lokeren.
De nieuwe eigenaars (foto) zijn dan ook apetrots met hun aankoop: "Als grote liefhebbers van de Lokerse Feesten en zaakvoerders van een belangrijke sanitair bedrijf in Lokeren, was het een beetje een prestigezaak om dit kunstwerk te kunnen aankopen. Het zal dan ook een hele tijd te bewonderen zijn in onze showroom. Geïnteresseerden kunnen altijd een kijkje komen nemen!"

De opbrengst van de veiling komt integraal bovenop het bedrag dat Lokerse Feesten jaarlijks schenkt aan deze mooie vzw's.

De verantwoordelijken van de Lokerse Feesten zullen deze blijde boodschap ook nog eens brengen tijdens de live uitzending van Music For Life van Studio Brussel.


› Gepubliceerd woensdag 23 december 2015 om 07:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

maandag 20 augustus 2018 om 13:58 uur

› Pukkelpop is er voor iedereen

zondag 19 augustus 2018 om 12:22 uur

› Pukkelpop 2019 loopt tot zondag 18 augustus

donderdag 16 augustus 2018 om 21:25 uur

› Tourist LeMC heeft nieuws!

donderdag 16 augustus 2018 om 11:30 uur

› Tim Burton op Pukkelpop


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook