Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Loïc Nottet verrast met nieuwe single Million Eyes

Na zijn succesvolle passage op het Eurovisiesongfestival en zijn overwinning in de Franse versie van ‘Sterren op de Dansvloer’ staat Loïc Nottet er weer helemaal met de nieuwe single ‘Million Eyes’.

Opnieuw verrast hij iedereen met z’n frisse sound en indrukwekkende videoclip die vandaag om 18u online zal komen. De single is een voorbode van zijn debuutalbum dat in de lente van 2017 zal verschijnen. Dat wordt een conceptplaat waarbij de nummers samen een verhaal zullen vertellen. Met ‘Million Eyes’ ziet het eerste hoofdstuk dus nu alvast het levenslicht.

Het leven van Loïc Nottet kun je best vergelijken met dat van een rollercoaster. Hij gaat van hoogtepunt naar hoogtepunt in een verschroeiend tempo. Nog maar een jaar geleden verdedigde hij de Belgische kleuren op het Eurovisiesongfestival.

Niemand had verwacht dat het kleine België zo’n talent uit zijn hoed kon toveren. Loïc sloeg iedereen met verstomming met de performance van ‘Rhythm Inside’, een nummer dat hij mee schreef en waar hij zelf de choreografie voor bedacht. Hij nam de horde van de voorrondes vlekkeloos en in de grote finale behaalde hij moeiteloos de vierde plaats. Zelfs de altijd kritische commentator van de BBC voorspelde een briljante toekomst voor Loïc. Zijn performance haalde op Youtube meer dan 11 miljoen views, zijn videoclip werd meer dan 14 miljoen keer bekeken.

Dat Loïc niet enkel een zanger, maar ook een geweldig danstalent is, ontging de makers van het Franse ‘Danse avec les Stars’ op TF1 niet. Ze nodigden Loïc uit om deel te nemen aan het programma en ook daar walste hij over de concurrentie en wist zo de finale te winnen, met meer dan 5 miljoen kijkers als getuigen.

Hij brak er verschillende records, zoals het hoogste percentage stemmen van de televoters en met 42 keer een 10/10 van de jury behaalde hij het hoogste aantal topscores uit de geschiedenis van ‘Danse avec les Stars’.


› Gepubliceerd donderdag 27 oktober 2016 om 09:59 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

vrijdag 29 september 2017 om 13:41 uur

› Marco Borsato kondigt nieuwe single en album aan

maandag 25 september 2017 om 13:42 uur

› KLUBBB3 wint Goldene Antenne 2017 van BRF 2

dinsdag 19 september 2017 om 12:58 uur

› Helmut Lotti is back

maandag 21 augustus 2017 om 11:47 uur

› Rene Redley lanceert zomersingle Kom Niet Te Dichtbij

zaterdag 19 augustus 2017 om 13:00 uur

› Johan Veugelers laat publiek kennis maken met Beloof Me

vrijdag 18 augustus 2017 om 07:00 uur

› Tom Weedage brengt remix uit van debuutsingle


Sterrennieuws © 2008 - 2017
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook