Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Loïc Nottet verrast met nieuwe single Million Eyes

Na zijn succesvolle passage op het Eurovisiesongfestival en zijn overwinning in de Franse versie van ‘Sterren op de Dansvloer’ staat Loïc Nottet er weer helemaal met de nieuwe single ‘Million Eyes’.

Opnieuw verrast hij iedereen met z’n frisse sound en indrukwekkende videoclip die vandaag om 18u online zal komen. De single is een voorbode van zijn debuutalbum dat in de lente van 2017 zal verschijnen. Dat wordt een conceptplaat waarbij de nummers samen een verhaal zullen vertellen. Met ‘Million Eyes’ ziet het eerste hoofdstuk dus nu alvast het levenslicht.

Het leven van Loïc Nottet kun je best vergelijken met dat van een rollercoaster. Hij gaat van hoogtepunt naar hoogtepunt in een verschroeiend tempo. Nog maar een jaar geleden verdedigde hij de Belgische kleuren op het Eurovisiesongfestival.

Niemand had verwacht dat het kleine België zo’n talent uit zijn hoed kon toveren. Loïc sloeg iedereen met verstomming met de performance van ‘Rhythm Inside’, een nummer dat hij mee schreef en waar hij zelf de choreografie voor bedacht. Hij nam de horde van de voorrondes vlekkeloos en in de grote finale behaalde hij moeiteloos de vierde plaats. Zelfs de altijd kritische commentator van de BBC voorspelde een briljante toekomst voor Loïc. Zijn performance haalde op Youtube meer dan 11 miljoen views, zijn videoclip werd meer dan 14 miljoen keer bekeken.

Dat Loïc niet enkel een zanger, maar ook een geweldig danstalent is, ontging de makers van het Franse ‘Danse avec les Stars’ op TF1 niet. Ze nodigden Loïc uit om deel te nemen aan het programma en ook daar walste hij over de concurrentie en wist zo de finale te winnen, met meer dan 5 miljoen kijkers als getuigen.

Hij brak er verschillende records, zoals het hoogste percentage stemmen van de televoters en met 42 keer een 10/10 van de jury behaalde hij het hoogste aantal topscores uit de geschiedenis van ‘Danse avec les Stars’.


› Gepubliceerd donderdag 27 oktober 2016 om 09:59 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

vrijdag 19 april 2019 om 13:46 uur

› Nieuw release voor Warhola: Look At Me

vrijdag 19 april 2019 om 13:44 uur

› Nieuwe single voor Portland: Expectations

donderdag 18 april 2019 om 19:00 uur

› Nieuwe zomersingle voor Jo Vally: Wij Leven Nu

vrijdag 12 april 2019 om 00:00 uur

› Ebe Mogyoros lanceert eerste single Alles Min Eén

donderdag 11 april 2019 om 17:00 uur

› Gloednieuwe single voor Micha Marah: Turks Fruit


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook