Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Lindsay pakt uit met nieuwe single Jij Alleen

Na de duetsingle ‘Duizend en één nacht’ met Jan Smit en ‘Het Mooiste Meisje’, snijdt Lindsay het najaar aan met ‘Jij Alleen’, een nummer dat opnieuw afkomstig is van haar recente ‘Dichtbij’ album.

Lindsay: “Het mooiste compliment dat je als artiest kan krijgen, is wanneer mensen zeggen dat ze kracht halen uit je liedjes en uit je teksten. Drie vrouwen hebben mij een verhaal gestuurd, waarbij ze elk op hun manier vertelden dat het leven leuker is met twee en hoe het voelt om er niet alleen voor te staan. Het gevoel dat er iemand is die altijd voor je klaarstaat, daarover gaat ‘Jij Alleen’”.

De nieuwe single ‘Jij Alleen’ komt uit op het moment dat Lindsay met ‘Het Mooiste Meisje’, voor de 2de week op nummer 1 staat in De Vlaamse Top 10 van MENT. Ook Lindsay’s recente album ‘Dichtbij’ doet het bijzonder goed in de hitlijsten en staat inmiddels al 4 weken onafgebroken in de top 10 van de Ultratop Album 100.

Deze maand is Lindsay nog te gast bij Otto-Jan Ham in De Ideale Wereld en start ze met het tweede deel van de opnames van Koken Met De Sterren, dat wegens succes opnieuw verlengd is met 8 extra afleveringen. Komend voorjaar gaat Lindsay op Vrienden Voor Het Leven tour met Jan Smit en De Romeo’s en vanaf maart is ze vier keer te gast op Het Schlagerfestival 2016, in de Ethias Arena te Hasselt.

De nieuwe single 'Jij Alleen' van Lindsay is vanaf nu te koop via iTunes.


› Gepubliceerd zaterdag 12 september 2015 om 11:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

vrijdag 6 april 2018 om 14:16 uur

› Frans Bauer is nummer 1 in Vlaanderen

woensdag 4 april 2018 om 00:00 uur

› Atomic Spliff lanceert single Well Now


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook