Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› Le passé devant nous van Nathalie Teirlinck in wereldpremière als slotfilm op FFO16

Le Passé devant Nous (werktitel ‘Tonic Immobility’) van de Gentse Nathalie Teirlinck wordt de slotfilm van Filmfestival Oostende 2016 op zaterdag 17 september en meteen ook de Wereldpremière voor Teirlincks debuut. Die zelfde avond mag Filmfestival Oostende ook nog een andere Wereldpremière aankondigen, nl. de kortfilm What you need van fotograaf Willy Vanderperre en de electroband Goose. Hiermee opent en sluit FFO16 met talent van eigen bodem en geeft ze meteen ook een platform aan jonge cineasten.

Le Passé devant Nous is het langspeelfilmdebuut van filmregisseur en theatermaakster Nathalie Teirlinck en brengt een intiem portret van een luxe escorte die worstelt met haar moederinstinct. What you need is een unieke kortfilm gemaakt door internationaal gerenommeerde fotograaf en filmmaker Willy Vanderperre in opdracht van Goose ter lancering van hun nieuwe album. Het resultaat werd een heel speciaal portret van de band en hun inspirerende hang-out.› Gepubliceerd vrijdag 19 augustus 2016 om 12:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook