Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Lady Gaga komt op 1 oktober 2017 naar Sportpaleis Antwerpen

Volgend op een explosief optreden tijdens de half time van de Super Bowl, kondigt Lady Gaga haar Joanne World Tour aan. Lady Gaga trekt de wereld rond met de Joanne World Tour. De tournee wordt op 1 augustus afgetrapt in Vancouver en steekt op 22 september de oceaan over voor een reeks Europese concerten. Er is een Belgische passage voorzien op zondag 1 oktober in het Sportpaleis. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf maandag 13 februari om 10u.

Dat Lady Gaga een one-of-a-kind artieste is, staat buiten kijf. Met meer dan 30 miljoen verkochte albums en 150 miljoen singles wereldwijd, behoort ze tot de best verkopende artiesten aller tijden. Ze is ook één van de grootste levende giganten op social media, met meer dan 61 miljoen likes op Facebook, meer dan 65,1 miljoen volgers op Twitter en meer dan 21,3 miljoen volgers op Instagram. Haar vijfde studioalbum ‘Joanne’ kwam onlangs op de markt en debuteerde op nummer 1 in de Billboard Top 200. Daarmee is het haar vierde opeenvolgende nummer 1-album, de eerste vrouwelijke artieste die daarin slaagt dit decennium. Lady Gaga’s carrière werd o.a. bekroond met een Grammy Award, een Golden Globe en een Academy Award-nominatie.

Info en tickets

START TICKETVERKOOP: MAANDAG 13 FEBRUARI OM 10U

TICKETS VIA PROXIMUSGOFORMUSIC.BE

TICKETPRIJZEN:
116 EURO - 91 EURO
66 EURO - 46 EURO
(PRIJZEN INCL. SERVICEKOSTEN)

ULTIMATE BACKSTAGE PACKAGE
1.173,50 EURO

PERFECT ILLUSION PACKAGE​
273,50 EURO

COME TO MAMA PACKAGE
223,50 EURO

DANCIN IN CIRCLES PACKAGE​
​198,50 EURO
(PRIJZEN INCL. SERVICEKOSTEN)


› Gepubliceerd maandag 6 februari 2017 om 19:05 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook