Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Laatste kans om Jacques Vermeire te zien met zaalshow Veel Vijven en Zessen in Antwerpen

Drie jaar na 5 voor 12 draait Jacques Vermeire verder door en brengt hij Veel vijven en zessen, naar Antwerpen. Een vreugdedansje is hier op zijn plaats! Voor de voorstelling van aanstaande zaterdag 16 april is er nog plaats. Het is quasi de enige mogelijkheid om Jacques Vermeire nog te zien met deze zaalshow!

Fonske Verzele beleeft opnieuw hilarische familieavonturen en Kevin Vermeulen heeft nog maar eens een nieuwe vriend. Maar tegelijk is alles nieuw in Veel vijven en zessen, de grappen en ook tal van typetjes. Gili de la Tirette zet iedereen op het verkeerde been en Dimitri Keerbergen beleeft een climax op iets dat verdraaid veel weg heeft van Tomorrowland. Wablief?! Tomorrowland!? Jazeker, het icoon van de Vlaamse lach is als een onstuimige ster op de dansvloer. Hij danst. En danst! En danst! En de zaal ... gaat spontaan in polonaise. Een polonaise op Tomorrowland? Alleen Jacques Vermeire klaart die klus! Met de glimlach. Met de schaterlach. Met de bulderlach. Een komiek op het toppunt van zijn kunnen.

Maak deel uit van dat nieuwe avondvullende plezier met Jacques Vermeire. Het is de laatste kans om Jacques Vermeire nog aan het werk te zien in Antwerpen.

Info en tickets

Jacques Vermeire - Veel vijven en zessen
Zaterdag 16 april 2016 om 20u15
Theater Elckerlyc Antwerpen
Prijzen: Vanaf € 23 (incl. reservatie & excl. verzending)
Tickets: www.sherpa.be of 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut)


› Gepubliceerd woensdag 13 april 2016 om 13:34 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook