Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Laatste editie voor Putrock

Vandaag deelde de Putrock-organisatie jullie mee dat de tiende editie, die plaatsvindt op 4 en 5 mei, meteen ook de laatste zal zijn.

"Als organisatie zijn we bijzonder trots op wat wij het voorbije decenium hebben neergezet. Wat ooit ontstond als een eventje met 400 bezoekers, groeide uit tot een festival met meer dan een tienvoud aan muziekliefhebbers. Meer dan 250 artiesten vonden hun weg naar Beringen. Heel wat van hen brak nationaal en zelfs internationaal door. Putrock groeide uit tot een vaste waarde in het Vlaamse muzieklandschap en werd gewaardeerd om zijn unieke locatie.

De afgelopen jaren moesten we ondervinden dat het helaas steeds moeilijker werd, mede door drukke agenda's en gewijzigde gezinssituaties, om elk jaar opnieuw een festivalweekend van deze proportie af te leveren. Daarom besliste de organisatie om in schoonheid te eindigen en er nog een laatste keer een lap op te geven!

We bedanken graag iedereen die ons doorheen de jaren steunde. We denken aan onze talloze partners, de honderden artiesten maar vooral het prachtige Putrock-publiek!

We rekenen nog éénmaal op jullie! Laat Putrock 2018 de meest memorabele editie ooit worden en ‘dance like you never did before!’"

De vzw Between The Hills die de organisatie vormt blijft wel nog bestaan. Daarom sluiten ze niet uit dat er in de toekomst een nieuw evenement het licht zal zien.

Afspraak op 4 en 5 mei op de beMINE-site in Beringen voor allerlaatste editie.


› Gepubliceerd vrijdag 27 april 2018 om 08:15 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

zondag 18 augustus 2019 om 22:00 uur

› Pukkelpop 2019: When the party's over

zondag 18 augustus 2019 om 19:00 uur

› Het BSF 2019 sluit vijf intense festivaldagen af

zaterdag 17 augustus 2019 om 20:00 uur

› Pukkelpop en ART United


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook