Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Komen eten met trikes, moto's en Vijftig Tinten Grijs

In de nieuwe week van Komen Eten geeft Ria (63) uit Aalst het startschot. Deze passionele dame geniet van pure vrijheid, en dit het liefst op haar motorfiets. Na achttien jaar huwelijk en ’50 Tinten Grijs’, is ze volledig klaar om Komen Eten te winnen én een nieuwe relatie aan te gaan (het liefst met George Clooney). Sören (32), kasseilegger en ultieme familieman, zet deze week zijn splinternieuwe messenset in die hij van zijn vrouw cadeau heeft gekregen.

De 61-jarige Eddy uit Nederhasselt waait dagelijks uit op zijn trike, een driewielige motorfiets. Ondanks zijn lange haren, stoere tatoeages en lederen jekkers, schuilt er in deze bikerboy toch een (zelfgedraaide!) créme van een vent. De stijlvolle Lulu (35) uit Essen werkt als verdeelster van autokatalysatoren en duikt in de rijke Slavische keuken om haar gasten op allerlei lekkers te trakteren. Smakelijk!

Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u50 op VIER.


› Gepubliceerd zondag 11 september 2016 om 12:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zaterdag 30 september 2017 om 16:36 uur

› Arnout Hauben al liftend door de Far West

maandag 25 september 2017 om 13:49 uur

› De abt van Orval in Wanderlust


Sterrennieuws © 2008 - 2017
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook