Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Koen Wauters vraagt Sergio Herman om tweede jongensdroom te vervullen

Vandaag gaat Koen Wauters in Project K opnieuw een uitdaging aan in de hoop een tweede jongensdroom te kunnen verwezenlijken.

In aflevering 2 wil Koen graag een heel persoonlijke kinderdroom bereiken. Als kind was hij gefascineerd door sprookjes, vooral dat van Hans en Grietje. Niet zozeer door de twee kinderen en de heks, maar hij fantaseerde wel over het peperkoeken huisje. Koen droomde ervan om ooit van een levensgroot peperkoekenhuis te kunnen knabbelen.

Voor die bijzondere droom gaat hij aankloppen in ‘The Jane’, het restaurant van sterrenchef Sergio Herman. Die is bereid om Koens droom waar te maken en een peperkoekenhuis te bouwen, ook al is dat geen gemakkelijke opdracht die zeker een week zal duren. Sergio schotelt Koen hiervoor een even intensieve uitdaging voor. Koen moet er namelijk eerst in slagen één van Sergio’s topgerechten te serveren in The Jane voor een tafel met drie VIP’s uit de culinaire wereld zonder dat ze doorhebben dat het door een culinaire leek gemaakt is. Voor Koen is dit geen gemakkelijke opdracht. Hij begeeft zich op compleet onbekend terrein omdat hij van zichzelf weet dat hij zelfs moeite heeft om een eitje te bakken.

Project K: aflevering 2 op maandag 7 september 2015 om 20.35 bij VTM/strong>


› Gepubliceerd maandag 7 september 2015 om 05:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook