Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Kandidaten K3 zingen samen met internationale sterren

Binnen één week kennen Vlaanderen en Nederland de nieuwe K3. Daarin is alvast geen plekje weggelegd voor Suzan, want zij moest K3 Zoekt K3 vorige week verlaten. Acht meiden zijn nog in de running en daarvan worden er op vrijdag 30 oktober 2015 twee naar huis gestuurd in de halve finale van K3 Zoekt K3. Dat gebeurt aan de hand van een originele groepsopdracht én solonummers die door de kijker werden gekozen. K3 Zoekt K3 is helemaal klaar om de eindsprint in te zetten.

De derde liveshow openen de acht halve finalisten met het nummer Alle Kleuren. Nadien bepaalt de K3-jackpot welke kandidaten een duo zullen vormen voor de groepsopdracht. Hiervoor moeten de meiden in vier groepen van twee een bekende hit zingen, samen met een grote artiest. Niemand minder dan Koen Wauters himself én de internationale artiesten Alvaro Soler, R. City en Janieck Devy, de zanger en auteur van het bekende Lost Frequencies-nummer Reality, staan in de derde liveshow op het podium met de K3-kandidaten.

Koen brengt met zijn duo Say Something, een cover van A Great Big World en Christina Aguilera. Alvaro Soler swingt met de meiden op zijn zomerhit El Mismo Sol. Een derde duo zingt met Janieck Devy het bekende Lost Frequencies-nummer Reality en R. City brengt samen met zijn K3’tjes de populaire song Locked Away. Uit de vier duo’s selecteren vakjuryleden Karen, Kristel, Josje, Gert Verhulst en Miguel Wiels de twee groepen die volgens hen het best gepresteerd hebben. Daarvan wordt vervolgens één duo door de kijker thuis uitgeroepen tot de eerste finalisten van K3 Zoekt K3.

De zes resterende kandidaten betreden na de groepsopdracht opnieuw het podium met een solonummer. Dat wordt deze keer bepaald door de kijker thuis. Zij konden vorige week online beslissen met welke K3-song ze hun favoriete kandidate willen zien doorstoten naar de finale. Het meisje dat met haar performance de meeste stemmen van de kijker achter haar naam weet te scharen, wordt komende vrijdag de derde finalist. De vakjury zal ten slotte bepalen welke drie meiden eveneens doorstoten en voor wie het avontuur definitief stopt. Welke zes K3’tjes jagen volgende week hun grote droom na in de ultieme finale van K3 Zoekt K3?


› Gepubliceerd donderdag 29 oktober 2015 om 12:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

woensdag 13 december 2017 om 19:40 uur

› Ketnet-wrapper Sien Wynants verwacht eerste kindje

vrijdag 1 december 2017 om 07:12 uur

› Karen maakt een plaat, begin 2018 bij VIER


Sterrennieuws © 2008 - 2017
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook