Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› KAA Gent gaat in eigen stadion op zoek naar zijn eerste overwinning in de Champions League

Op dinsdag 3 en woensdag 4 november staat de vierde speeldag van de Champions League op het programma bij 2BE. Morgen, op dinsdag 3 november, gaat Manchester City op bezoek bij Sevilla. Een dag later, op woensdag 4 november, ontvangt KAA Gent de Spaanse topclub Valencia in eigen stadion.

SEVILLA – MANCHESTER CITY OP DINSDAG 3 NOVEMBER OM 20.20

Op dinsdag 3 november 2015 neemt in groep D Sevilla het op tegen Manchester City. Manchester City staat momenteel aan de leiding in de Premier League en heeft dit mede te danken aan zijn twee sterkhouders: Rode Duivels Kevin De Bruyne en Vincent Kompany. De recent getransfereerde Kevin De Bruyne vond al zes keer de weg naar doel en was goed voor evenveel assists. En ook op de derde speeldag van de Champions League loodste De Bruyne zijn ploeg naar de overwinning in de slotminuten van de wedstrijd tegen hetzelfde Sevilla. Kompany staat sinds vorige week terug tussen de lijnen na enige commotie rond zijn interland tegen Israël. The Citizens staan op de tweede plaats in groep D. De andere wedstrijd gaat tussen leider Juventus en rode lantaarn Borussia Mönchengladbach. In de studio ontvangt Tom Coninx Jan Boskamp en ex-Rode Duivel Patrick Vervoort. De commentatoren van dienst zijn Jan Dewijngaert en Tom Soetaers.

Ook de samenvattingen van Real Madrid – Paris Saint-Germain en alle overige wedstrijden van dinsdag 3 november komen aan bod.

KAA GENT – VALENCIA CF OP WOENSDAG 4 NOVEMBER OM 20.15

Op woensdag 4 november gaat KAA Gent in eigen stadion op zoek naar een eerste overwinning in de Champions League. De eerste drie wedstrijden van de Buffalo’s waren meer dan verdienstelijk, maar ondanks deze sterke prestaties haalden ze slechts 1 op 9. KAA Gent blijft momenteel wel op koers voor een plaats in de Europa League, maar moet nu dus vol aan de bak tegen Valencia CF om de kloof met Olympique Lyon te vergroten. Lyon staat laatste in Groep H met evenveel punten als KAA Gent en neemt het op tegen Zenit St. Petersburg. Tom nodigt Aimé Anthuenis en Aad de Mos uit aan de analistentafel in de Ghelamco Arena. De wedstrijdcommentaar wordt verzorgd door Peter Morren en Glen De Boeck. Daarnaast gaat Hilde Van Malderen op zoek naar reacties van coaches, spelers en bekende KAA Gent-supporters.

Verder staan ook de wedstrijdverslagen van Bayern München – Arsenal en alle resterende wedstrijden van speeldag 4 op het programma.

CHAMPIONS LEAGUE: GROEPSFASE – SPEELDAG IIII
SEVILLA – MANCHESTER CITY
DINSDAG 3 NOVEMBER, LIVE BIJ 2BE EN OP 2BE.BE VANAF 20.20

KAA GENT – VALENCIA CF
WOENSDAG 4 NOVEMBER, LIVE BIJ 2BE EN OP 2BE.BE VANAF 20.15


› Gepubliceerd maandag 2 november 2015 om 12:22 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook