Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› K3 toch naar Marktrock Leuven

Karen, Josje en Kristel komen uiteindelijk toch op zaterdag 15 augustus 2015 naar 'Marktrock for kids' voor een gastoptreden. Samen met Samson & Gert, Ghost Rockers en Piet Piraat zullen ze er een ongezien Studio 100-feest van maken op de Oude Markt van Leuven. Een tweetal weken geleden raakte bekend dat het concert van K3 geannuleerd moest worden. In amper 24 uur tijd werd een alternatief programma in elkaar gebokst met een eenmalig optreden van Samson & Gert naar aanleiding van hun 25 jarig jubileum. De beroemdste hond van het land en zijn populaire baasje brengen voor de gelegenheid ook top acts Ghost Rockers en Piet Piraat mee naar Marktrock Leuven. Eind goed, al goed.

TICKETS & INFO

Tickets voor Marktrock for kids op zaterdag 15 augustus 2015 om 11:00 uur zijn verkrijgbaar via Marktrock.com en kosten 7,5 EUR. Wie reeds een ticket had gekocht voor het oorspronkelijke optreden van K3 en die een terugbetaling had gevraagd aan de organisatie, kan de hele week nog laten weten via info@live-entertainment.be of ze het ticket daadwerkelijk willen inwisselen of er toch de voorkeur aan geven om alsnog naar Marktrock for kids te komen met Samson & Gert, Piet Piraat, Ghost Rockers én K3. De helft van de beschikbare Marktrock for kids tickets zijn momenteel de deur uit, dus snel zijn is toch ook de boodschap.


› Gepubliceerd maandag 3 augustus 2015 om 11:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook