Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Johan Segers en Manuel Wouters op het kookkanaal NJAM!

Met Johan Segers van ’t Fornuis haalt NJAM! opnieuw een culinair zwaargewicht in huis. 17 op 20 kreeg hij van GaultMillau, bovenop zijn Michelin-ster die hij al heeft sinds de jaren ‘80. Het grote publiek kent hem ook als Ambassadeur van “Antwerpen proeft”, een titel die hij dit jaar heeft doorgegeven aan zijn NJAM! collega Roger van Damme. Samen met de kijkers van NJAM! zal Johan Segers naar vismijnen en havens trekken op zoek naar de lekkerste visgerechten.

Ook Vlaanderen 's onbetwiste master of cocktails Manuel Wouters krijgt een eigen programma bij NJAM! Manuel was jarenlang chief bartender op de Queen Elisabeth II, het grootste en meest luxueuze cruiseschip ter wereld. Sterren als Gene Hackman en Tom Cruise waren fan van zijn unieke cocktails. Vanuit zijn sfeervolle cocktailbar Sips serveert Manuel de NJAM! kijker klassieke cocktails maar ook zelfbedachte pareltjes zoals "Lazy Red Cheeks" en “Figs in Space”.

Over NJAM!:
NJAM! is een platform voor een hele waaier aan kookprojecten, gaande van eigen tv-programma’s, een digitale televisiezender, een website, boeken, samenwerkingen met chefs & tal van andere afgeleiden, en werd opgericht door Studio 100 & Peter Goossens, topchef van 3 sterrenrestaurant ‘Het Hof van Cleve’. NJAM! zal dit najaar te bekijken zijn via het digitale basispakket van Telenet.


› Gepubliceerd vrijdag 24 september 2010 om 15:35 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

donderdag 19 februari 2015 om 22:52 uur

› Beat de Bompaz: Waar zijn die tandjes?

zaterdag 7 februari 2015 om 19:05 uur

› Herman Verbruggen leert recht staan dankzij Komen Eten

maandag 2 februari 2015 om 00:00 uur

› Maandag in studioTVL: Jesus Christ Superstar

zaterdag 31 januari 2015 om 13:53 uur

› Jan Van Looveren leeft drie dagen op straat


Sterrennieuws © 2008 - 2015
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook