Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Jelle Cleymans neemt afscheid van de THUIS-kijker

Het Amerikaanse avontuur tussen Lena en Jens mocht niet zijn. De vreugde van de verloving werd hard neergeslagen met de aanrijding door Paulien, zijn eerste grote liefde en nog steeds beste vriendin notabena. Op Kerstdag bezweek Jens aan zijn verwondingen in het ziekenhuis in de liefdevolle armen van Lena. In de kerstaflevering van vanavond liggen verdriet en geluk heel dicht bij elkaar.

Kijken


Jelle Cleymans speelde bijna 8 jaar Jens De Belder in de populairste serie van Vlaanderen. Hij legt zich nu toe op zijn eigen muziek en zijn nieuwe job bij Radio 2. Jelle: "Na bijna acht jaar voel ik dat de tijd rijp is om andere horizonten op te zoeken. Ik ga nu de tijd nemen om nog meer te schrijven. Je zal me ook meer in het theater vinden, maar misschien hoor je me ook wel op de radio, want ik presenteer momenteel afwisselend Middagpost op Radio 2, regio Antwerpen."

Bekijk hierboven de afscheidsboodschap van Jelle voor de kijkers: "Het is altijd een hele eer geweest om Jens te mogen spelen in de beste soap van Vlaanderen! Ik ga het laatste pintje in de Frens schenken op de gezondheid van onze geliefde soap. Schol!"


› Gepubliceerd vrijdag 25 december 2015 om 21:15 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zondag 28 oktober 2018 om 19:00 uur

› Niveau 4 op VIER

vrijdag 31 augustus 2018 om 10:51 uur

› Studio 100 TV blaast 10 kaarsjes uit


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook