Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Janine Bischops en Frank Van Erum schitteren in Het Laatste Woord in Theater Elckerlyc

Janine Bischops en Frank Van Erum schitterden vanmiddag op de feestelijke voorstelling van Het Laatste Woord in Theater Elckerlyc. Ze toeren nog tot en met 18 december door Vlaanderen met deze hilarische voorstelling met een pak typetjes in herkenbare situaties. Van roddelen op het kerkhof tot dronken achter het stuur kruipen, al deze situaties heb je ongetwijfeld al eens meegemaakt. Janine en Frank schitteren in erg grappige situatiehumor waarbij het duo perfect op elkaar is ingespeeld!

Op zondag 25 september was er de feestelijke voorstelling van Het Laatste Woord in Theater Elckerlyc. Twee theaterbeesten Janine Bischops en Frank Van Erum schitterden op het podium. Pers en genodigden zagen hoe ze alle registers opentrekken in Het Laatste Woord. Op dit ogenblik toeren ze door Vlaanderen en brengen ze herkenbare situaties voor jong en oud op de theaterplanken. Dat doen ze met verve en veel toegankelijke humor in treffend leuke sketches. Ze spelen nog meer dan 20 voorstellingen door heel Vlaanderen.

Janine Bischops combineert op verfrissende wijze in Het Laatste Woord sketches met conference-momenten, monologen en stand-up acts. Janine en Frank laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen, en tonen ook de vele gezichten die die melancholie en humor kunnen aannemen. Janine getuigt aan Sterrennieuws: "Het is heerlijk om om dit te spelen met acteur Frank Van Erum. Het theater is altijd al mijn eerste en meest geliefde biotoop geweest. Sommige schrijnende, tenenkrullende of confronterende onderwerpen kunnen door toevoeging van humor verscheidene generaties ontroeren en samen brengen. Dat is voor mij de essentie van Het Laatste Woord."

Info en tickets

Het Laatste Woord is een productie van Theater Elckerlyc.

Idee en scenario: Jacqueline Compernolle
Regie en bewerking: Peter Perceval
Met: Janine Bischops en Frank Van Erum.

Tickets en info: www.janinebischops.be


› Gepubliceerd zondag 25 september 2016 om 18:42 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Theater

zaterdag 18 mei 2019 om 15:30 uur

› Cathy De Wilder aan de slag bij Theatertainment

maandag 29 april 2019 om 17:02 uur

› Zware Jongens vanaf 24 mei 2019 in Fakkeltheater

vrijdag 19 april 2019 om 07:00 uur

› Laatste 2 voorstellingen van De Kolderbrigade


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook