Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Ivann scoort dubbele dubbel

Doorgaans zijn het de Clouseau’s, Tourist LeMC’s of Liefde Voor Muziek deelnemers, die met 2 of meerdere singles tegelijkertijd in de hitlijsten staan. In de Vlaamse Ultratop 50 van deze week is de eer om een dubbel te scoren ook weggelegd voor de Antwerpse zanger Ivann. Een paar weken geleden bracht hij gelijktijdig 2 nieuwe singles uit. Beiden hebben ondertussen een plek veroverd in de charts en stijgen door.

“Het gaat hard. Met ‘Utopia’ stijgen we van 45 naar 34 én ‘Eind van de wereld’ maakt een sprong van 50 naar 38. Wat nu de populairste single is van de twee? Goh, ik durf er mij niet meer over uitspreken. De mensen kunnen nog steeds stemmen en mij laten weten welk zij nu het leukste liedje vinden. Ik weet het niet meer. Ik hoor ze beiden heel graag, ook al klinkt dat cliché”, laat de zanger zich ontvallen.

Voor Ivann is het echt een dubbele week van primeurs; Voor het eerst staat hij deze week met 2 singles ( ‘Utopia’,‘Eind van de wereld’) genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50. Daar komt nog bij dat hij de voorbije week ook nog eens de eerste artiest was die bij MENT TV met beide clips afwisselend, de "Lieveling" in de wacht wist te slepen. “Ik ben ontzettend blij. Mijn Nederlandstalige carrière zit, sinds de release van de single ‘Ik kan de hele wereld aan’, meer dan ooit in de lift. Het wordt een mooie lente en zomer, want er staan heel wat optredens op de agenda”, zegt Ivann enthousiast.


› Gepubliceerd donderdag 7 april 2016 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

vrijdag 26 oktober 2018 om 13:18 uur

› INE waagt voluit haar kans met debuutsingle The Odds

vrijdag 5 oktober 2018 om 19:00 uur

› Nieuwe single van Sasha & Davy: Zonde Van De Tijd

vrijdag 24 augustus 2018 om 12:05 uur

› Laura Lynn lanceert nieuwe album Country


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook