Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Improvisatieshow Improv-Asion strijkt neer in Het Depot Leuven op 15 juni 2016

ZIE! Hoe een groep krankzinnige acteurs de beste, grappigste en gevaarlijkste improvgames ter wereld opvoeren! NEEM DEEL! Door suggesties te roepen die de artiesten ongegeneerd op het podium moeten uitvoeren! WIN! Dvd's en Blu-rays als een suggestie wordt gebruikt! ERVAAR! Een unieke show vol hilarische, ter plekke geïmproviseerde sketches en 'long-term' improv! Wie hip wil blijven, komt kijken!

Improv-Asion is een improvisatieshow vol hilarische sketches die grotendeels bepaald worden door het publiek. Geen enkele voorstelling is dezelfde, want er worden elke keer nieuwe spelletjes in het programma gestopt en verder variëren de onderwerpen, personages en zelfs genres volgens wat het publiek aanvraagt. Telkens er een leuk voorstel komt, krijgt iemand in het publiek bovendien een recente dvd of Blu-ray cadeau. De show, die al aan zijn achste editie toe is, ontstond nadat lesgever Dirk Vandereyken opmerkte dat zijn acteerstudenten zowel voor film en tv als voor improvisatie een internationaal niveau begonnen te bereiken. Velen van hen wisten hun vaardigheden aan te scherpen tijdens workshops die Dirk in de beste acteer- en improvisatiescholen van Los Angeles gaf, terwijl anderen hun kunnen elke les weer wisten aan te scherpen.

De improvisatiegames zelf doen daardoor minder denken aan wat je in een tv-programma als De lama’s ziet en zijn stevig geschoeid op de leest van Whose Line Is It Anyway?, Drew Carey’s Improv-A-Ganza, Onvoorziene Omstandigheden en Fast and Loose. Kijk met verbazing toe hoe het gezelschap van Intensive Acting Studios by Badass pr scènes achteruit en weer vooruit spoelt, hoe hetzelfde stuk in verschillende genres wordt hernomen, hoe dialogen voortdurend worden veranderd en veel meer. Het Badass-team belooft alvast een hilarische avond. Ook leuk: de bisnummers kies je zelf uit de games die je net gezien hebt, waardoor je jouw favoriete spelletje meteen opnieuw kunt zien in een ander jasje!

Info en tickets

19u30: Deuren
20u00: Start

VVK 10 euro
ADK 12 euro

Tickets: dirk@badass.be, +32 (0)494 38 27 44


› Gepubliceerd zondag 12 juni 2016 om 18:31 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook