Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Ianthe Tavernier in nieuw seizoen Dancing with the Stars

Nadat ze bij het grote publiek vooral bekend raakte als inspecteur Floor Lommelen in 'De Buurtpolitie' (vtm), bewees Ianthe Tavernier met haar glansprestaties in o.a. 'Steracteur Sterartiest' (Eén) en de musicals 'De Kleine Zeemeermin', 'Hans en Grietje', 'Iedereen Beroemd' en 'Alladin', van meerdere entertainmentmarkten thuis te zijn. Of ze ook als danseres haar vrouwtje kan staan, kan u dit najaar ontdekken in het nieuwe seizoen van 'Dancing with the Stars' op VIER. Ianthe kijkt enorm uit naar dit avontuur en gaat de uitdaging om in de danssporen van de winnaar van vorig seizoen James Cooke te treden, vol aan!

"Ik vind het fantastisch om mee te mogen doen met 'Dancing with The Stars''", zo zegt Ianthe Tavernier. "Ik heb alle afleveringen gezien vorig seizoen en heb de opnames ook een paar keer live bijgewoond. Of ik kan winnen weet ik niet, maar ik ga me alleszins voor de volle 100% smijten. In musical wordt er wel eens wat gedanst natuurlijk, maar dit is toch van een heel andere orde. Ik heb vorig seizoen vaak met open mond zitten kijken naar de choreografieën en de prestaties van o.a. Kat Kerkhofs, Ian Thomas en James Cooke. Het wordt heel zwaar, maar ik ben klaar voor deze geweldige uitdaging", besluit Ianthe enthousiast.

› Gepubliceerd woensdag 4 september 2019 om 17:35 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zondag 13 oktober 2019 om 07:00 uur

› Valt De Luchtpolitie zonder brandstof?

zaterdag 12 oktober 2019 om 18:00 uur

› Siska Schoeters ontvangt zes priesters in Durf te vragen

woensdag 9 oktober 2019 om 21:00 uur

› Leen Dendievel neemt afscheid van Thuis

woensdag 2 oktober 2019 om 09:08 uur

› Niels Destadsbader zingt nieuwe Familie-generiek


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook