Sterrennieuws
Boek | Vlaanderen

› Het beste van Peppe: Het nieuwe boek van Peppe Giacomazza

Bent u tijdens de vakantiemaanden veroverd door de geneugten van de Italiaanse keuken of bent u sowieso fan van de zalige pasta’s, pizza’s, risotto’s en andere hemelse gerechten die de Italianen steeds weer op de tafel toveren? Dan is dit boek echt iets voor u! Peppe verzamelde zijn lekkerste, maar meest toegankelijke gerechten in dit boek en brengt hiermee Italië een stukje dichterbij. Buon Appetito!

L’arte della cucina. Bij onze Siciliaanse njam!- chef Peppe Giacomazza zit de kunst van het koken overal: in zijn handen, hart en genen. Hij leerde de kneepjes van het vak van zijn vader Vincenzo, die 35 jaar geleden het restaurant La Botte opende in Genk. Samen met zijn broer en sommelier Gaspare hebben Vincenzo en Peppe ervoor gezorgd dat hun restaurant in 2008 door GaultMillau werd uitgeroepen tot ‘het beste Italiaanse restaurant’. Ondertussen runt Peppe, naast zijn restaurant ook de catering service Peppe & Amici. En nu hebben zijn productkennis en liefde voor de authentieke Italiaanse ingrediënten hem ertoe aangezet om nog een extra zaak te openen. Tegenover restaurant La Botte kan u vanaf oktober bij “Peppe’s” terecht voor het beste uit de Italiaanse keuken. Wat u daar allemaal mee kan klaarmaken vindt u in dit kookboek, het beste van Peppe.

Het beste van Peppe, vanaf 12 augustus verkrijgbaar.

Prijs: €21,99


› Gepubliceerd dinsdag 11 augustus 2015 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Boek

vrijdag 9 februari 2018 om 17:00 uur

› Warriors Against Cancer brengen boek op de markt

woensdag 25 oktober 2017 om 01:20 uur

› Nathalie Meskens heeft nieuw boek: Plan Boost

vrijdag 20 oktober 2017 om 20:07 uur

› Hugo Broos vertelt in nieuw boek over zijn carrière

woensdag 26 juli 2017 om 15:00 uur

› Elvis is 40 jaar dood en toch blijft Elvis Dichtbij


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook