Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Herman Brusselmans wordt vaste analist bij Stadion

Wie stoot landskampioen Club Brugge van zijn troon? Morgen, vrijdag 29 juli 2016, start het nieuwe voetbalseizoen van de Belgische competitie en dat betekent dat ook Stadion terug is. Zestien clubs strijden dit jaar in een hervormde competitie om de titel. Grote nieuwigheid is dat Herman Brusselmans het team van vaste analisten versterkt naast Aad de Mos, Jan Boskamp en Wim De Coninck. Verder besteden presentatoren Tom Coninx en Maarten Breckx uitgebreid aandacht aan alle wedstrijden van zowel de Jupiler Pro League (1A) als de Proximus League (1B).

Herman Brusselmans: “Ik verwacht van het nieuwe seizoen dat er geen zware blessures voorvallen, dat er attractief wordt gespeeld, dat de supporters in peis en vree samenleven en dat er geen enkele lijnrechter of vijfde scheidsrechter dringend van het veld moet lopen wegens grote drang tot plotse ontlasting. Laten we onze vingers kruisen en leve de Belgische competitie!”

De eerste wedstrijd in de hoogste voetbalklasse – KV Mechelen vs. Club Brugge - gaat door op vrijdag 29 juli. Tom Coninx en Wim De Coninck overlopen alle hoogtepunten en reacties in de studio om 23.15. Op zaterdag 30 juli om 23.00 presenteert Tom alleen en op zondag 31 juli om 23.05 krijgt hij gezelschap van Herman Brusselmans en Jan Ceulemans, die hun eigenzinnige kijk geven op de gespeelde wedstrijden van die dag. Op vrijdag 5 augustus is er dan de openingswedstrijd van de Proximus League tussen Roeselare en Lierse.


› Gepubliceerd donderdag 28 juli 2016 om 15:04 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

donderdag 3 januari 2019 om 20:45 uur

› Familie: Welk vonnis hangt Véronique boven het hoofd?

donderdag 3 januari 2019 om 15:32 uur

› DNA Nys: Thibau jaagt zijn dromen na

maandag 31 december 2018 om 11:40 uur

› Nieuwe comedyquiz Holland-België op VTM

zondag 30 december 2018 om 15:00 uur

› Donatella Versace meets Cher in Zo Man Zo Vrouw


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook