Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Herbert Flack speelt Hoofdinspecteur Van In in Aspe Het Dodelijk Jubileum vanaf 22 januari 2017

Uitgezonderd. Theater, de producenten van het succesvolle "Aspe. Moord in het Theater!" brengen vanaf 22 januari 2017 een gloednieuwe "Aspe" naar het theater met "Aspe. Het dodelijk jubileum."

Uitgezonderd. Theater, de producenten van het succesvolle "Aspe. Moord in het Theater!" brengen vanaf 22 januari 2017 een gloednieuwe "Aspe" naar het theater met "Aspe. Het dodelijk jubileum."

De eerste succesvolle theatervoorstelling haalde ruim 40000 bezoekers naar het theater. Ook deze keer belooft hoofdinspecteur Van In, opnieuw gespeeld door de onnavolgbare Herbert Flack een spannende beleving aan de Aspe-fans in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Nog voor de zomer wordt de volledige topcast met ronkende theaternamen en het creatieve team van "Aspe. Het dodelijk jubileum." bekend gemaakt.

OPNIEUW EEN SPANNEND VERHAAL MET DE KWALITEITSSTEMPEL VAN PIETER ASPE EN REGISSEUR FRANK VAN LAECKE

Geen succesvolle voorstelling zonder een sterk, spannend, straf verhaal… Pierre Aspeslag en regisseur Frank Van Laecke waken ook deze keer op de theaterbewerking van deze voorstelling. Het resultaat is een spannende misdaadvoorstelling... Na de succesvolle boeken en de populaire VTM-reeks komen de bekende personages van Pieter Aspe opnieuw tot leven in het theater in een nieuw verhaal.

ASPE. HET DODELIJK JUBILEUM – praktische info


Aspe. Het dodelijk jubileum. gaat in première op 22 januari 2017 in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Tickets zijn te reserveren via www.hetdodelijkjubileum.be


› Gepubliceerd zondag 24 april 2016 om 11:54 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Theater

zaterdag 3 november 2018 om 12:00 uur

› Liever Geen Geld in première in EWT-Theater


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook