Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Guy Neve lanceert Oh Laura als nieuwe single

De zomer mag dan wel wat wisselvallig zijn, voor ‘gentleman crooner’ Guy Neve schijnt alleszins al bijna het ganse jaar onafgebroken de muzikale zon. De 60-plusser bracht in oktober 2015 het album 'Vitaal' uit, waarop hij vlot in het oor liggende 'popcorn classics' voorziet van uit het leven gegrepen Nederlandstalige teksten en die combinatie weet het publiek meer dan te smaken! Met een hartverwarmende bezieling zoekt én vindt Guy Neve z'n weg in het Vlaamse muzieklandschap.

Voor zijn nieuwe single legde Guy zijn oor letterlijk te luister bij de fans. Na vele positieve reacties op het nummer en speciale verzoekjes ernaar op optredens, koos hij resoluut voor het aanstekelijke 'Oh Laura', een leuke Nederlandstalige bewerking van de Neil Sedaka-classic 'Oh! Carol' uit 1959. Voor Sedaka betekende dit nummer de grote internationale doorbraak, met een Top 10-notering in Amerika, een nummer 1 in Italië en Nederland en ook een 2de plek in de Belgische hitlijsten. In Amerika of Italië zal Guy Neve met zijn 'Oh Laura' niet geraken, maar dat hij in de Lage Landen weer wat zieltjes zal winnen met deze sfeervolle en aangename single, daar zijn we rotsvast van overtuigd!

'Oh Laura', de nieuwe single van Guy Neve is verkrijgbaar op iTunes en kan u beluisteren op Spotify! Het album 'Vitaal' van Guy Neve is nog steeds fysiek verkrijgbaar in de handel, te koop op iTunes en kan u beluisteren op Spotify!


› Gepubliceerd vrijdag 19 augustus 2016 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

vrijdag 19 april 2019 om 13:46 uur

› Nieuw release voor Warhola: Look At Me

vrijdag 19 april 2019 om 13:44 uur

› Nieuwe single voor Portland: Expectations

donderdag 18 april 2019 om 19:00 uur

› Nieuwe zomersingle voor Jo Vally: Wij Leven Nu

vrijdag 12 april 2019 om 00:00 uur

› Ebe Mogyoros lanceert eerste single Alles Min Eén

donderdag 11 april 2019 om 17:00 uur

› Gloednieuwe single voor Micha Marah: Turks Fruit


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook