Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Grillmastersfinale: De mama net bevallen en de papa vertrekt om te grillen!

De zoektocht van acht weken naar de Strafste Grillmasters van Vlaanderen komt ten einde. Het enige dat de duo’s nog scheidt van de overwinning is een reeks grillopdrachten waarin ze moeten laten zien wat ze de voorbije weken geleerd hebben. De familie van de kandidaten en de ex-Grillmastersduo’s komen proeven.

Voor Wannes en Gilles start de finale atypisch. Gilles verschijnt alleen in de Grillmasterkeuken, want goede vriend Wannes is net voor de tweede keer vader geworden. Met kleine oogjes geniet hij in het ziekenhuis nog even van zijn kersverse spruit Lou. Gilles begint alvast alleen te grillen. Intussen slaan de stress hem om het hart. “Op een stressschaal van nul tot tien zit ik op vijftien.”

Wannes moet zich in zeven haasten naar de finale reppen. “Ik ga van het ene hoogtepunt naar het andere. Verstand op nul en gaan!”

Collega-grillers Tom en Toon bewonderen hun strijdlust. “Al zou ik niet weten of ik dat thuis verkocht krijg. De mama in het ziekenhuis en de papa die vertrekt om te grillen!”

Tom en Toon gooien zich volledig in de strijd en vinden vol-au-vent opnieuw uit. “Wij maken het gerecht dat ik als eerste leerde maken samen met mijn moeder. Dat is pure nostalgie.” Ze hopen op de gouden Grillmastergrill en waarom ook geen carrière als kookboekenschrijvers? Ze oefenen zelfs al hun pose voor de cover van hun boek ‘Grillen voor Leuke Gozers’.

Bram en Tamara grillen met konijn, opnieuw een gerecht dat Bram niet lust. Niet de slimste keuze voor een finaleopdracht, maar Tamara laat het niet aan haar hart komen: “We moeten hiervan genieten want we gaan dit nooit meer meemaken. Dit avontuur heeft bevestigd dat ik met de juiste man getrouwd ben.”

Tom en Toon, Bram en Tamara en Wannes en Gilles. Deze drie duo’s hebben acht weken lang de concurrentie naar huis gespeeld met sterke smaken en creatieve barbecuekunsten. Maar slechts eentje neemt de Gouden Grillmastergrill mee naar huis.

Grillmasters - elke woensdag om 20.35 op VIER


› Gepubliceerd dinsdag 9 juli 2019 om 11:10 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zondag 13 oktober 2019 om 07:00 uur

› Valt De Luchtpolitie zonder brandstof?

zaterdag 12 oktober 2019 om 18:00 uur

› Siska Schoeters ontvangt zes priesters in Durf te vragen

woensdag 9 oktober 2019 om 21:00 uur

› Leen Dendievel neemt afscheid van Thuis

woensdag 2 oktober 2019 om 09:08 uur

› Niels Destadsbader zingt nieuwe Familie-generiek


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook