Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Gratis workshops musicalopleiding

Na het succes van ‘Nonsens’ en ‘Assepoester’ is Event-Team uit Gent op zoek naar nieuw talent tussen 6 en 45 jaar om aan te sluiten bij de wekelijkse musicalopleiding op zaterdag te Gent. Waag je kans en schitter binnenkort op het podium in ‘Zo Mooi, Zo Blond’.

Event-Team organiseert in september 4 gratis workshops. Kom proeven van de opleiding aan de hand van de verschillende workshops: dans, zang, toneel, woord, mime, … Er zijn 4 verschillende leeftijdsgroepen: 6 – 10 jaar, 11 – 14 jaar, 15 – 19 jaar en de volwassenen (20+).

Lessen worden gegeven door professionele docenten: Jan Schepens, Anneke van Hooff, Steven Colombeen, Liv Van Aelst, Olivier Bracke, Mathias Daneels, Dorothy Wuyts, Samuël Anastasi, Christophe Coenegrachts, Saskia Debaere, Charline Catrysse, … en nog veel meer! Uiteraard komen in de loop van het jaar enkele gastdocenten langs (o.a. Helle Vanderheyden uit Prinsessia)!

Jong en oud kunnen zich inschrijven voor de gratis workshops. Stuur een korte voorstelling van jezelf en een recente foto naar info@event-team.be.

Meer informatie op www.event-team.be.


› Gepubliceerd donderdag 18 augustus 2016 om 14:18 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook