Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Geniet van Feest Op Het Plein op 15 augustus in Essen

Wie houdt van entertainment, moet zeker eens langslopen bij “Feest Op Het Plein”. Tijdens een vier uur durend avondvullend programma, wordt het publiek getrakteerd op live muziek, die afgewisseld wordt met heel wat leuke spelletjes. De rode draad doorheen de avond zijn de Romeo’s met hun meezingers en leuke medleys. Op 15 augustus kan je naar Essen; om 20u00 start de show.

Wat is er mooier dan een stadsplein dat mensen verenigt en verwent? Een avondvullend programma, gedragen door De Romeo’s en hun live band, die enkele verrassende gastartiesten verwelkomen: dat zijn de ingrediënten voor een Feest op het Plein.

"Met Feest Op Het Plein bieden we een vier uur durende show, die bestaat uit optredens en die aangevuld wordt met interactieve spelletjes. Alle artiesten spelen met onze live band en brengen hun grootste hits, en herkenbare medleys. Meezingen en meedansen is de boodschap! De Romeo’s zijn de rode draad doorheen de avond en ze brengen elke avond 3 leuke verrassingsgasten mee. Het wordt een gezellige happening voor het publiek en er zijn zelfs toffe prijzen te winnen, dus je hebt geen excuus om niet langs te komen," klinkt het bij de organisatoren.

Feest Op Het Plein in Diepenbeek op 6 augustus gaat helaas niet door, maar op 15 augustus kan je dus wel terecht in Essen.


› Gepubliceerd vrijdag 5 augustus 2016 om 04:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook