Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Fumprock: Eerste festival op 23 januari 2016 meteen uitverkocht

Civilian en The Voalig Heads, 2 bands van 3 Musketeers Bookings, besloten hun eigen festival te organiseren. Drie weken later is het hele festival al uitverkocht. Nog maar eens het bewijs dat beide bands veel potentie hebben om een breed publiek te boeien.

Een festival voor het goede doel moest het worden. En graag in hun eigen hometown want Civilian bijvoorbeeld mag dan al 2 fel geprezen albums uithebben in het eigen dorp van de zanger hadden ze nog nooit een voet gezet. Het goede doel werd Ambulancewens VZW België, een vereniging die de wensen waar maakt van terminale patiënten. De affiche met ook nog Rabid Wolves en Extire sloeg blijkbaar zo aan dat het festival, op 23 januari in O.C. Lutselus, in geen tijd het bordje volzet op de deur moest hangen.

The Voalig Heads is een Diepenbeekse band die bekende rock & metalsongs heeft bewerkt met eigen, hilarische teksten in het Diepenbeeks dialect. Voor de slechte verstaander is er ook een groot scherm waarop ze teksten projecteren zodat iedereen kan volgen. Een aanstekelijke cocktail.

Civilian heeft al twee albums opgenomen. Vooral het laatste album, 'The Seccond', kreeg fijne kritieken in bekende tijdschriften als Aardschok, Rocktribune en zelfs in het buitenland. De band heeft pas een nieuwe lyric clip opgenomen van hun nieuwe single 'Wrong Side of the Road'. Dat nummer diende onlangs ook als soundtrack in een scène in een rockclub in de Eén-serie 'De Ridder'. Begin januari gaat de band de studio in om een nieuwe videoclip te maken van het nummer 'C.E.O.'.


› Gepubliceerd maandag 28 december 2015 om 15:05 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

maandag 20 augustus 2018 om 13:58 uur

› Pukkelpop is er voor iedereen

zondag 19 augustus 2018 om 12:22 uur

› Pukkelpop 2019 loopt tot zondag 18 augustus

donderdag 16 augustus 2018 om 21:25 uur

› Tourist LeMC heeft nieuws!

donderdag 16 augustus 2018 om 11:30 uur

› Tim Burton op Pukkelpop


Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook