Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Festival Dranouter is er klaar voor

De organisatoren voor Festival Dranouter zijn er klaar voor. De tenten staan klaar en de publieksinteresse is enorm groot. Ze verwachten weer evenveel bezoekers te kunnen ontvangen als vorige editie. Het wordt weer 3 dagen feesten op 5, 6 en 7 augustus 2016.

Ook dit jaar ontvouwt het festival zich in de dorpskern van Dranouter. Om het publiekscomfort te verhogen en om de veiligheid te optimaliseren worden bij deze editie enkele bijkomende maatregelen ingevoerd na overleg met Burgemeester, Politie en andere veiligheidsdiensten.

Om de veiligheid op de festivalterreinen te optimaliseren wordt handbagage gecontroleerd aan de ingang, voor het betreden van het terrein. Om geen opstopping te creëren bij de ingang van de kerk wordt daar geen handbagage toegelaten. De festivalgangers kunnen hun spullen veilig opbergen in de lockers aan de ingang van festivalterrein (die werken trouwens volledig op zonne-energie, in de geest van onze 'Low Impact' filosofie).

Vorig jaar bleek de voorziene fietsenparking veel te klein, dus voorziet de organisatie een extra ruime fietsenstalling net naast het festivalterrein zodat fietsers veilig en comfortabel hun fiets kunnen wegplaatsen.


› Gepubliceerd donderdag 4 augustus 2016 om 20:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Festival

maandag 20 augustus 2018 om 13:58 uur

› Pukkelpop is er voor iedereen

zondag 19 augustus 2018 om 12:22 uur

› Pukkelpop 2019 loopt tot zondag 18 augustus

donderdag 16 augustus 2018 om 21:25 uur

› Tourist LeMC heeft nieuws!

donderdag 16 augustus 2018 om 11:30 uur

› Tim Burton op Pukkelpop


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook