Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Festival Dranouter 2016 overtuigt 45000 bezoekers

De vernieuwde formule van het Festival Dranouter dat vorig jaar zijn intrede nam, werd ook dit jaar fel gesmaakt door het talrijk opgekomen publiek. Gisteren mochten ze het bordje 'sold out' bovenhalen en haalden ze de kaap van 15000 bezoekers. Over het volledige weekend (donderdag tot zondag) telden ze 45000 bezoekers. De organisatie stelt graag vast dat de nieuwe formule opnieuw positief onthaald wordt en dat de combinatie van straffe concerten, verrassende randanimatie, leuke kinderprogrammatie en veelkleurige foodstands veel mensen kan bekoren.

Op vrijdag zorgde Arno in zijn onvervalste je m'en fous stijl voor de apotheose in de Kayam. Gisteren regeerden Tourist LeMC, Trixie Whitley en Balthazar over de wei. Het publiek ontdekte ook muzikale parels als Le Vent Du Nord, Curly Strings, Flying Horseman, Söndörgö, King Dalton, The Colorist & Emiliana Torrini, Alaverdi en Tiny Legs Tim.

Vanavond maakt Festival Dranouter zich nog op voor de concerten van o.a. An Pierlé, Tout Va Bien, Ímar, Suzanne Vega, Michael Kiwanuka en ZAZ.

Kortom, een geslaagde 42ste editie van Festival Dranouter doet reikhalzend uitkijken naar de 43ste editie, van vrijdag 4 augustus tot zondag 7 augustus 2017!


› Gepubliceerd zondag 7 augustus 2016 om 17:20 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook