Sterrennieuws
Gossip | Vlaanderen

› Fabian gaat in Leuven wonen: Nu moet ik zelf mijn potje koken

6 oktober 2012, precies 4 jaar geleden, stemde Vlaanderen de toen 14-jarige Fabian Feyaerts richting Junior Eurovision Songcontest om er ons land te gaan vertegenwoordigen. Dat hij niet stil zat de afgelopen jaren bewijzen de talrijke tv- en radio-optredens, zijn singles die telkens in de Vlaamse Ultratop terechtkwamen en de vele optredens de afgelopen jaren in binnen- en buitenland. Maar Fabian heeft ook privé een nieuwe wind laten waaien in doorheen zijn leven. Fabian staat voortaan op eigen benen want de 18-jarige zanger uit Arendonk is sinds vorige week verhuisd naar Leuven. Al blijft zijn hart in de kempen liggen.

Fabian: "Ik woon nu wel in Leuven, toch blijft mijn hart in Arendonk. Mijn vrienden en familie wonen daar dus zal ik daar toch nog wel door de straten lopen. Nee, ik ga niet vervreemden van de Kempen."

Het is de eerste keer écht op eigen been voor de jonge zanger. Fabian: "Ik ben wel al vaker zonder ouders ver weg van huis geweest. Door mijn deelname aan Junior Eurosong destijds trad ik vaak op buiten België. Door hun drukke job was dat niet altijd mogelijk voor mijn ouders om mee te gaan en nam ik dus alleen het vliegtuig. Ik trok twee jaar terug ook zonder ouders of familie naar Afrika. Maar dat is dan natuurlijk voor korte tijd. Nu ben ik toch wel van plan om niet na een weekje terug naar Arendonk te gaan aanbellen met mijn hele verhuis. Al zal ik de lekkere keuken van thuis wel missen. Nu moet ik zelf mijn potje koken."

Dode momenten zitten er niet in voor Fabian. Fabian: "Vervelen zal ik me zeker niet doen. Ik heb sinds vorige week mijn studies aangevat in Leuven waar ik de richting Sport- en Bewegingswetenschappen volg. Ik heb mijn gitaar, piano en studiomicrofoon ook mee verhuisd zodat ik verder kan schrijven aan muziek. En als ik me dan tóch nog eens zou vervelen dan is er nog altijd mijn broer die al meer dan 2 jaar in Leuven woont. En dan nog eens vlakbij mij."


› Gepubliceerd donderdag 6 oktober 2016 om 08:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Gossip

vrijdag 19 april 2019 om 08:00 uur

› Zanger Yves Segers geeft Ja-woord aan partner Tom

donderdag 11 april 2019 om 12:20 uur

› Joke van de Velde tekent bij House of Entertainment

woensdag 12 september 2018 om 14:51 uur

› Net geen naaktkalender voor Mathias en Staf


Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook