Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Extra voorstellingen van Viva Minerva op 19, 20 en 21 augustus in Fakkeltheater Antwerpen

Een dikke maand geleden, op 3 juli ging de hartverwarmende komedie "VIVA MINERVA” in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Deze komedie is meteen de eersteling van het gloednieuwe productiehuis Het Achterland. Het werd de allereerste zomerproductie van het Fakkeltheater. De Rode Zaal ging de uitdaging aan om een hele zomer lang open te blijven. Regisseur Jeroen Maes mocht trots zijn.

Zijn cast met topacteurs Carry Goossens, Marilou Mermans, Erik Goris, Linda De Ridder, Luc Verhoeven, Brent Pannier en Jasmine Jaspers leverden een harverwarmende prestatie op de scène. En het mag gezegd: het publiek is elke voorstelling weer, laaiend enthousiast. Iedereen geniet van de hartverwarmende belevenissen in en rond de studio van Radio Minerva. Speciaal voor het theaterpubliek dat deze voorstelling nog niet kon zien, werd de reeks verlengd met drie voorstellingen, namelijk op 19, 20 en 21 augustus.

Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be.
De tickets kunnen ook telefonisch besteld worden op 070/246 036.

Foto's van de première van Viva Minerva kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd dinsdag 2 augustus 2016 om 15:03 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2019
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook