Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Extra donderdagtickets voor Pukkelpop

Goed nieuws voor iedereen die toch nog graag een donderdagticket wil bemachtigen! Op maandag 8 augustus komen er vanaf 10.00u nog een beperkt aantal dagtickets vrij voor donderdag. Er werden ook extra dagtickets voor vrijdag en zaterdag voorzien.

Combitickets zijn hierdoor nog maar zeer beperkt beschikbaar. Wie graag 4 dagen feest, stelt zijn aankoop best niet te lang meer uit!

TICKETVERKOOP

De officiële ticketverkoop loopt enkel via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be.
• Een dagticket betaal je €99 all in (openbaar vervoer NMBS (e-treinbiljet vereist) & De Lijn, 2 dagen kamperen op Camping Relax, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage).
• Een combiticket is €199 all in (openbaar vervoer NMBS (e-treinbiljet vereist) & De Lijn, 4 dagen kamperen, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage).

Pukkelpop 2016 is van woensdag 17 augustus tot en met zaterdag 20 augustus. Alle info vind je terug op www.pukkelpop.be.


› Gepubliceerd zondag 7 augustus 2016 om 14:58 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook