Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Eva Daeleman, Tanja Dexters en Ann Reymen dit najaar op VIJF

VIJF brengt dit najaar Be You(tiful), een gloednieuw programma in het teken van vrouwen en hun lichaam. En die lijven tonen we in alle vormen en maten, in al hun eigenheid en zonder schroom. Be You bestaat uit vijf talkshows die telkens worden gehost door een bekend zussenduo: Eva en Ella Daeleman, Tanja en Mieke Dexters, Annelien en Stephanie Coorevits en Ann en Nele Reymen. De bekendste zus ontvangt de gasten, terwijl de minder bekende zus het publiek intrekt. Bovendien heeft elke aflevering een eigen thema: borsten, billen, benen, buik en bakkes.

Onze hosts vertrekken voor hun gesprekken van een grootschalige enquête die VIJF liet uitvoeren. We peilden naar de maten van de Vlaamse vrouw, haar gewoontes, beautyrituelen en onzekerheden om zo een beeld te schetsen van wie de Vlaamse vrouw is: hoe ziet ze eruit, hoe denkt ze over zichzelf en hoeveel tijd spendeert ze aan haar lichaam. Het is niet langer genant om die kwabben op je dijen uitvoerig te bespreken met vriendinnen of collega’s, maar er zijn nog steeds zaken waarover in alle talen gezwegen wordt. Vaak heel gewone dingen: je gezicht strak trekken voor de spiegel, je okselhaar in de winter laten staan … De enquête wordt het startpunt van Be You.

De hele maand september staat bij VIJF in het teken van het lichaam en krijgt daarom de stempel VIJF-lijf, met dus Be You, maar ook met aangepaste reportages in Straffe Verhalen, Zo Man Zo Vrouw, aangepaste idents en programma’s als Bodyshockers en Dating Naked.

De opnames voor Be You(tiful) vinden volgende week maandag, donderdag en zaterdag plaats op de zeedijk van Mariakerke (Oostende). Opnames bijwonen kan. Je hoeft je enkel in te schrijven via http://www.vijf.be/formulier/woon-de-opnames-bij-van-gloednieuw-vijf-programma-be-you/1161247

Be You(tiful) is vanaf 2 september elke woensdag te zien op VIJF, na Zo Man Zo Vrouw.


› Gepubliceerd dinsdag 18 augustus 2015 om 16:26 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook