Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Energieke Salvatore Adamo kondigt nieuw album en nieuwe concerttour aan

Het heilige vuur brandt nog steeds in Salvatore Adamo, dat mocht een tot de nok gevulde Capitole in Gent gisterenavond nog eens aan den lijve ondervinden. De met 71 lentes gezegende Siciliaanse Belg, trakteerde zijn trouwe fans op een betoverend concert en werd daarvoor na afloop beloond met een klaterend applaus en indrukwekkende staande ovatie. Een zichtbaar genietende en van energie bruisende Adamo, kondigde meteen aan dat we ons binnenkort mogen verheugen op een nieuw album én dat er ook een nieuwe concerttour aankomt in 2016. De nieuwe concerttour brengt Adamo op 8 oktober 2016 in Capitole Gent en op 5 november 2016 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Salvatore Adamo spaarde zich als vanouds niet gisterenavond in Capitole Gent en grasduinde gulzig in zijn rijke repertoire. Bloedmooie klassiekers als 'Inch' Allah', 'Tombe la neige', Sans toi, ma mie', 'Dolce Paola' en 'C'est ma vie', werden afgewisseld met pareltjes als 'Et maintenant', 'Un peu d'amour et d'amitié' en 'Je reviens te chercher' uit zijn laatste album 'Adamo Chante Bécaud'. Geflankeerd door zijn gereputeerde live band, pakte Salvatore Adamo moeiteloos de volledige zaal in. De gelauwerde wereldster heeft duidelijk nog geen zin in een muzikaal pensioen en dat hij daar absoluut nog niet aan toe is, daar moet je het talrijk aanwezige publiek in Capitole Gent alvast niet meer van overtuigen. De aankondiging van een nieuw album en een nieuwe concerttour in 2016 werd dan ook zeer enthousiast onthaald.

'Adamo in concert' zal ongetwijfeld ook in 2016 weer garant staan voor een sfeervolle en inspirerende muzikale avond van absolute wereldklasse!

Info en tickets

'Adamo in concert'
8 oktober 2016 - Capitole Gent
5 november 2016 - Stadsschouwburg Antwerpen
Reservatie: www.sherpa.be of +32 (0)70 25 20 20 (max €0,5/min)


› Gepubliceerd zondag 18 oktober 2015 om 12:37 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2018
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook